Friday Night Funkin': B-Sides

Friday Night Funkin': B-Sides

271,266 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 4,949 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
Prestaties & Highscores
<
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Friday Night Funkin': B-Sides?

Als je een muziekliefhebber bent en je hebt het ritme in je lijf dan zul je met Friday Night Funkin': B Sides je passie beleven als nooit tevoren! Het is tijd om een geweldige tijd te hebben met deze mod van het beroemde en veelgeprezen Friday Night Funkin gemaakt door enkele fans van het beroemde spel waarin je je muzikale kennis, je ritme en je vaardigheden op het toetsenbord kunt testen.

Maak je klaar om met je skelet te schudden terwijl de muziek speelt, en laat de hele wereld zien dat je stapelverliefd bent op je vriendin en dat je alles zou doen om aan haar zijde te staan! Jullie families zijn helemaal tegen deze Romeo en Julia relatie, en er is niets wat jullie kunnen doen om hen van gedachten te doen veranderen, behalve één ding! De familie van je geliefde is gepassioneerd door muziek, ze zijn allemaal wereldberoemde rockartiesten en zouden hun kleine meisje alleen een relatie met een echte muzikant gunnen. Het is tijd om je talent voor de microfoon op de proef te stellen en te zingen tot je stembanden het niet meer aankunnen! Lukt het je om voor eens en altijd indruk op ze te maken en een vrije en gepassioneerde liefde te beleven?

Geniet elke week van een nieuwe remix van hun muziek en ervaar een veel kleurrijker personages voor een fris en leuk avontuur, of als je liever; geniet van de oude desaturated look and feel van het spel compatibel met andere mods, voltooi de tutorial om te leren hoe het spel te spelen met gemak en krijgen in de pret!

Wie heeft Friday Night Funkin': B-Sides gemaakt?
Dit spel werd ontwikkeld door NinjaMuffin99, Phantom Arcade en Block, met art door Evilsk8r en muziek door Kawai Sprite.

Besturingselementen
  • CANTAR