MonkeyBall

MonkeyBall

27,817 Speelt

Vind het leuk
3.6 - 26 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je MonkeyBall?

MonkeyBall is een snel turn-based arcade voetbalspel in de Play-To-Earn stijl, d.w.z. je speelt om echt geld te verdienen via de NFT mechanica.

De gameplay is gebaseerd op 4 basisconcepten: Creëer - Speel - Concurreer - Win.

MonkeyBall combineert zijn multiplayer kant van hoge productiewaarden met blockchain monetisatie, NFT tokens en gedecentraliseerde financiering om spannende turn-based games aan te bieden met mechanieken die makkelijk te leren zijn maar moeilijk te beheersen. Een geweldige stimulans voor u om meer te spelen om grotere beloningen te verdienen.

Hoeveel spelmodi zijn er in MonkeyBall?

MonkeyBall biedt tot drie spelmodi:

 • Speler vs. omgeving: trainingsmodus om de algemene vaardigheden van je aap te verbeteren.
 • Speler tegen speler: klassiek spel waarbij elke speler het hele team controleert.
 • Team vs. team: elk team wordt door meerdere spelers gespeeld en gecontroleerd.

Hoe werken NFTs in MonkeyBall?

Apen zijn de spelers van de MonkeyBall teams en worden geïntroduceerd via NFT assets die eigendom zijn van de gebruikers van het spel. Apen in elk team genereren inkomsten door wedstrijden te winnen, genaamd MonkeyBucks ($MBS), de valuta in het spel.

Elke NFT-aap heeft een uniek DNA, of met andere woorden, een reeks opwaardeerbare vaardigheden op gebieden als nauwkeurigheid, passen, kracht en controle, en ook elementen die verschillen naargelang hun positie tussen spits, middenvelder, verdediger en doelman. Zowel het DNA als de zeldzaamheid van elke jumpsuit bepalen de kans op een match.

Wat zijn de voordelen van originele overalls?

Originele overalls brengen de volgende voordelen voor het team met zich mee:

 • Airdrop van spel lopers.
 • Breng je speler vooruit in een trainingskamp voor de wedstrijd.
 • Vroeg broedseizoen.
 • Vroege toegang tot het stadion (grond) verkoop.

Hoe speel je MonkeyBall?

MonkeyBall is een turn-based arcade game met wedstrijden tussen twee teams, elk met 4 apen die elk een van de standaard posities op het veld innemen: spits, middenvelder, verdediger en keeper. De wedstrijden vinden plaats over 6 ronden van getimede spelen en het eerste team dat 3 doelpunten scoort wint.

Tussen de wedstrijden door kun je je apen upgraden op het hoofdkwartier, hun vaardigheden en prestaties verbeteren door verzorging en training, en hun moreel opkrikken voor een betere reactie op het veld.

Aan de andere kant ontvangen stadioneigenaren beloningen voor het organiseren van wedstrijden, terwijl andere spelers toeschouwer kunnen zijn en de uitkomst kunnen beïnvloeden door voor een van de twee teams te juichen. Aan het einde van een wedstrijd wordt het totaal aantal MonkeyBucks munten verdeeld tussen de winnaar, de eigenaar van het stadion en de toeschouwers die het winnende team hebben gesteund.

Wat zijn MonkeyBucks ($MBS)?

MonkeyBucks ($MBS) zijn MonkeyBall's interne munteenheid waarmee de economische activiteit van het spel wordt uitgevoerd. Spelers kunnen $MBS verdienen door tokens te kopen bij DEX, loot boxes te openen, quests te voltooien , wedstrijden te winnen, wedstrijden te bekijken als toeschouwer en wedstrijden te organiseren in hun stadions.

Door de verdiende $MBS te investeren kun je nieuwe apen fokken en verbruiksartikelen kopen in de in-game winkel.

Word nu lid van de MonkeyBall Discord!

Spelers die hulp willen of zoeken bij de ontwikkeling van het spel kunnen nu lid worden van de MonkeyBall Discord om deel te nemen aan de spelersgemeenschap en gemakkelijk antwoorden te krijgen.

Creëer je team van apen, investeer munten in ze, ga uit en win en krijg geweldige beloningen in de vorm van echt geld - speel MonkeyBall nu!

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op MonkeyBall?

 1. Idle Higher Ball
 2. Trial Bike Epic Stunts
 3. Noob: Brawl Frenzy
 4. Northern Heights
 5. Flip Diving

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals MonkeyBall?

 1. Subway Surfers
 2. Happy Wheels
 3. Let's fish
 4. Retro Bowl
 5. 8 Ball Pool