Hoe word je een youtuber door je video's te delen op Minispelletjes?

Link je account en wees de ster

Zeg iets!

Hoe werkt het?

 • Koppel uw YouTube-account

  Uw video's zullen worden toegevoegd aan onze nieuwe video's sectie en uw games gerelateerde video's zullen beschikbaar zijn om te bekijken voor onze miljoenen gebruikers. Om uw account aan te sluiten, gaat u naar de sectie Preferences en klikt u op "Connect with YouTube". Eenvoudig en gemakkelijk.

 • Tag en titel van uw gameplays

  Tag je gameplays en kies een juiste titel bij het uploaden van video's naar YouTube en ze zullen te zien zijn op de Minispelletjes-spellen. Vergeet niet dat uw video's moeten worden getagd met categorie 'Spel' in Youtube. En hou er rekening mee dat als je deze functie niet correct gebruikt, je video's worden verwijderd uit Minispelletjes.

 • Beloningen krijgen

  Als uw video's goed genoeg zijn, ontvangt u meer kijkers en kunnen ze zelfs in het videogedeelte worden opgenomen. Ook het koppelen van je account en het toevoegen van gameplays geeft je speciale beloningen zoals trofeeën of edelstenen.

 • Beheer uw video's

  Zodra uw account is aangesloten, verschijnen uw video's op uw profile in een gloednieuwe sectie.

Koppel uw YouTube-account

Het aansluiten van uw YouTube-account is zo eenvoudig als 1-2-3. Volg gewoon de drie stappen en krijg je gameplay video's live bij Minispelletjes

1

Koppel uw account

Koppel uw Youtube-account vanuit uw Preferences-paneel en begin uw gameplay-video's te delen met miljoenen Minispellen-gebruikers over de hele wereld.

2

Upload gameplays

Upload gameplays van je favoriete games van Minispelletjes en vergeet niet ze goed te taggen op YouTube.

3

Je gameplays zijn live!

Wacht even tot we uw video's controleren en beoordelen. Dan publiceren we je gameplays bij Minispelletjes en ben jij de ster!

This service uses YouTube API Services

Opmerkingen