Cookiebeleid

Minispelletjes.com gebruikt cookies om een betere en op maat gemaakte service te bieden aan haar gebruikers. We kunnen wat informatie opslaan op uw computer, laptop, tablet of smartphone wanneer u op onze webpagina's, mobiele websites of mobiele apps surft.

Het volgende cookiebeleid legt uit wat cookies zijn, hoe ze worden gebruikt op de Website en hoe u ze kunt controleren.

Wat is een koekje?

Cookies zijn kleine informatiebestanden die worden verzonden naar en opgeslagen op uw computer, smartphone en andere apparaten wanneer u een webpagina bezoekt. Cookies worden teruggestuurd naar de bronpagina wanneer u deze bezoekt of naar een andere pagina die deze cookie herkent. Ze zijn zeer nuttig, omdat cookies het mogelijk maken dat webpagina's de apparaten van gebruikers herkennen.

Door in te stemmen met de Algemene Voorwaarden van Minispelletjes.com gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Deze overeenkomst kan te allen tijde worden herroepen door toegang te krijgen tot de opties van uw browser. U kunt de cookies blokkeren of verwijderen.

Je kunt meer informatie over cookies vinden op www.allaboutcookies.org.

Soorten Cookies

Bij het surfen op Minispelletjes.com kunnen de volgende soorten cookies op uw computer worden opgeslagen:

Sessiecookies

Deze cookies gaan zo lang mee als uw bezoek aan de webpagina. Ze worden verwijderd wanneer u uw browser sluit of wanneer u Minispelletjes.com afsluit. De informatie die door deze cookies wordt verzameld, wordt gebruikt om verkeerspatronen te analyseren en de gebruikers te voorzien van de aangeboden diensten.

Persistente cookies

Deze cookies worden ingeschakeld tijdens uw eerste bezoek aan Minispelletjes.com. Ze worden opgeslagen op de apparaten van de gebruikers en maken het mogelijk om bij een volgend bezoek de browse-informatie te herstellen. Ze hebben een vervaldatum, maar die datum is ingesteld na het einde van de huidige sessie. Met deze cookies kunnen we uw bezoeken aanpassen aan uw voorkeuren (zoals land van herkomst en taal).

Derde Partij Cookies
Google Analytics

Minispelletjes.com maakt gebruik van Google Analytics, een statistische dienst van Google, Inc. ("Google"). Google Analytics genereert cookies die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van uw browsegedrag mogelijk maken. De door de cookies gegenereerde informatie over deze webpagina wordt naar een server van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen. Als u ervoor kiest om de IP-anonimisering op deze webpagina te activeren, zal Google uw IP-adres op de leden van de Europese Unie en andere staten die eerder de overeenkomst van de Europese Economische Ruimte hebben geratificeerd, inkorten. Slechts in enkele zeldzame gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar ingekort. Op verzoek van de beheerder van de website zal Google de verzamelde informatie gebruiken om uw gebruik van Minispelletjes.com te analyseren met als doel rapporten op te stellen over de activiteiten die op de website worden uitgevoerd en diensten te verlenen aan de beheerder met betrekking tot het gebruik van de website en het internet. Het door uw browser via Google Analytics verzonden IP-adres komt niet in contact met andere informatie van Google. U kunt de installatie van de cookies voorkomen via de opties van uw browser, maar als u dat doet, kunnen sommige functies van de Website ontbreken.

Bezoekers kunnen het gebruik van Google Analytics deactiveren door de Google Analytics Opt-out pagina te bezoeken.

Facebook

Onze webpagina bevat links naar het sociale netwerk genaamd Facebook. Deze site wordt uitsluitend beheerd door Facebook, Inc..

De genoemde links op Minispelletjes.com zijn te herkennen aan het "Facebook"-logo of de "Like"-knop.

.

Als de gebruiker op deze links klikt, worden de Facebook-plug-ins geactiveerd en maakt de browser een directe verbinding met de Facebook-servers.

Als de gebruiker op een van de links klikt en met zijn persoonlijke account is ingelogd op Facebook, wordt informatie over het bezoek aan Minispelletjes.com naar Facebook.

gestuurd.

Deze informatie wordt bijgehouden door Facebook, Inc. Om dit te voorkomen, moet de gebruiker uitloggen bij Facebook voordat hij op de link klikt. De aan de Facebook-links toegewezen commando's, met name de gebruikersgegevens en de overdracht van bezoekinformatie, worden niet geactiveerd bij het surfen op onze website, maar bij het aanklikken van een Facebook-link.

Het doel en de omvang van de informatieverzameling via Facebook, evenals de verwerking en het gebruik ervan binnen Facebook, Inc. en de bijbehorende rechten om de privacy van gebruikers te beschermen, worden beheerd volgens het Privacybeleid voor gegevensgebruik van Facebook (https://www.facebook.com/about/privacy).

.
Twitter

Minispelletjes.com maakt gebruik van Twitter cookies. Deze cookies worden door de Twitter-plug-in op de homepage van de website ingeschakeld. De meeste daarvan worden niet geactiveerd als u zich niet heeft aangemeld bij uw Twitter-account. Twitter gebruikt de verzamelde informatie voor analytische doeleinden om op maat gesneden content aan te bieden overeenkomstig de voorkeuren van de gebruikers. Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt om aan te geven wie ze op Twitter moeten volgen. Deze inhoud wordt alleen met de cookie-ID van de browser opgeslagen en is niet verbonden met andere gegevens op de Twitter-widget (zoals informatie over bezochte sites).

Als u het Privacybeleid van Twitter wilt lezen, kunt u dat doen op twitter.com/privacy. De informatie over het activeren en deactiveren van op maat gemaakte suggesties is beschikbaar op support.twitter.com/articles/20169421.

.
Google Plus

Minispelletjes.com maakt gebruik van Google Plus-cookies. Deze cookies worden ingeschakeld door de Google +1 sharing knop. Ze staan toe dat inhoud van Minispelletjes.com wordt gedeeld met je Google Plus-contacten. De meeste van deze cookies worden alleen ingeschakeld als je al bent ingelogd in je Google-account.

Je kunt het Privacybeleid van Google lezen opwww.google.com/intl/policies/privacy.

Cookiebeheer

Als u een van de cookies die op uw apparaat zijn opgeslagen wilt verwijderen of de cookies wilt blokkeren die informatie over uw browsingpatronen op de website verzamelen, kunt u dit doen door uw huidige cookies te verwijderen en/of de privacyopties van uw browser te wijzigen (de stappen die u moet volgen, zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt.) Als u meer informatie wilt lezen over hoe u cookies kunt uitschakelen of hoe u uw privacyopties kunt wijzigen, gaat u naar www.allaboutcookies.org. Het tabblad Help van uw browser geeft ook informatie over dit proces.