Racespellen

Ben je klaar voor vierwielige snelheid? Maak je auto, vrachtwagen of fiets klaar, en laat niemand je verslaan in de snelste en meest glibberige online racespellen - start de motor en stap op het gas!

Meest gespeeld Racespellen

Meest geliefd bij Racespellen

Racespellen

Racespellen gegevens

Wanneer u op de weg rijdt, moet u afleiding vermijden, voorzichtig rijden en anticiperen op gevaren. Maar in racegames veranderen de dingen: de regels van de weg worden wazig en je kunt je bepaalde vrijheden veroorloven die in het echte leven ondenkbaar zouden zijn, zoals het verpletteren van de auto's van je tegenstanders, het inhalen van rechts of het remmen in het midden van de weg zonder duidelijke reden. Het asfalt wordt de jouwe, en je kunt doen wat je wilt. In deze wedstrijden riskeer je echter niet alleen de eerste plaats en een reputatie bij je vrienden. Soms zijn er andere soorten prijzen: geld, nieuwe auto's, ingewikkelder racebanen... Als je erachter wilt komen, zul je ze allemaal moeten winnen. Daarom brengen we bij Minispelletjes zoveel mogelijk online racespellen mee als je je maar kunt voorstellen. Ze zijn super verslavend!
Blader door alle gratis racegames op onze site en kies de uitdaging die u het beste bevalt. Doe alleen mee, of daag je vrienden uit om te zien wie de beste score haalt. Maar vergeet niet je gordel om te doen of je helm op te zetten, want er zijn autosportgames, motorracespellen, en je gaat gevaarlijke snelheden bereiken!
Vraag advies aan de Minispelletjes gamecommunity en mis de meest succesvolle online racegames niet: Super Mario Kart, Grand Racer, Racing Movie Cars, Bike Ride, Formula Online, Moto Xtrem CS, Drift Racer en nog veel meer
Vind uw favoriete modus en concurreren om de eerste te zijn. Van racewagen spelletjes, Mario Bros. racegames, tot race spons bob games, en natuurlijk, Mario Kart racegames. En vergeet niet de vrachtwagen racegames.
Denk geen twee keer na en word de koning van het asfalt van de race Minispelletjes. Geniet van de snelheid en de concurrentie, live de emotie van de afdaling van de geruite vlag met de beste online race games
Bewijs dat je de nummer één rijder bent, of de meest onverschrokken rijder in de stad, door te wedijveren met experts op het circuit. Start de motor, raak de koppeling, maak het gaspedaal klaar... en moge de beste man winnen!