Bordspellen

De klassieke bordspellen, ook online: Parcheesi, Monopoly, schaken, solitaire, bingo, mahjong... en vele varianten en modaliteiten. In Minispelletjes zijn er zoveel manieren om Mahjong online te spelen dat je verrast zult zijn! Ken onze Kaartspellen, Schaakspel en Pokerspelen, kies tussen veel spelletjes en druk op play!

Meest gespeeld Bordspellen

Meest geliefd bij Bordspellen

Bordspellen

Gratis Bordspellen

Als er één hobby bij uitstek is, dan zijn het wel bordspellen. En trouwens, velen van hen brengen zeer goede herinneringen terug. Als je dit soort spellen leuk vindt, kun je niet naar een betere plek komen, Minispelletjes biedt je een brede catalogus van bordspellen voor alle leeftijden, zodat je de spellen kunt kiezen die het beste bij je passen In dit leven moet je je aanpassen of sterven, zoals ze zeggen. Hoezeer de technologie ook vooruitgaat, er zijn dingen die nooit uit de mode raken, maar ze moeten wel worden aangepast aan de nieuwe tijd. Bordspellen zijn hier een duidelijk voorbeeld van: nu kun je alle klassieke spellen uit je kindertijd spelen, maar dan wel vanaf je computer. Niet meer kunnen spelen vanwege ontbrekende stukken, of omdat het bord volledig vernield is. Er zal ook geen probleem zijn als het gaat om het afmaken van het spel, want je hoeft niets op te rapen. Welke bordspellen herinneren je het meest aan je kindertijd? Parcheesi? Schaken? Of was je meer een kaartspeler? Wat het ook is, we hebben ze allemaal: gans, kaartspellen, bingo, dominostenen... Herbeleef via je computer al die middagen met je familie die rond een tafel zit en dobbelstenen gooit en stukken verplaatst.
Trouwens, hoe vaak is het ons niet overkomen dat iemand in de familie gek was om een spelletje te spelen, maar dat de anderen er geen zin in hadden en zich moesten ergeren? Miljoenen keren. Met Minispelletjes is dit voorbij, nu kun je een van de beste bordspellen spelen zonder dat je een tweede persoon nodig hebt. En in sommige bordspellen biedt Minispelletjes je de mogelijkheid om met je tegenstanders te communiceren door middel van commentaar of een live chat, en wie weet komt er een levenslange vriendschap tot stand en geniet je van de ervaring!
Word professioneel in het spelen van tute, mahjong, rummikub en meer! We weten dat je niet graag verliest, dus maak je druk en leer alle technieken en strategieën om je hele familie te verslaan in het volgende spel en laat ze met hun mond open, want de leukste momenten, of het nu met familie of vrienden is, worden geleefd rond bordspellen
Nu kun je ook je vrienden online uitdagen om te zien wie zich de regels van de legendarische bordspellen het beste kan herinneren en die leuke tijden kan herbeleven.

💫 Welke zijn de populairste Bordspellen?

 1. UNO Online
 2. Ludo Hero
 3. Monopoly
 4. Dominó
 5. Solitario Chino Gratis

🧐 Welke zijn de meest gezochte gratis Bordspellen?

 1. Governor of Poker
 2. Luno
 3. Smart Soccer
 4. Mario Party
 5. Domino PlaySpace

🔥 Welke zijn de nieuwste Bordspellen?

 1. Short Rest
 2. King of Clans
 3. Look, Your Loot!
 4. Dices 2048 3D
 5. Domino Battle