Kaartspellen

Onze kaartspellen zijn niet alleen solitair... er zijn er zoveel dat Blackjack, the One op duizend manieren wordt gespeeld op Minispelletjes. Speel online kaartspellen met verzamelobjecten, magische kaarten, poker, multiplayer, 3D-graphics en nog veel meer! Bovendien hoeven de kaartspellen in Minispelletjes niet te worden gedownload: ze zijn allemaal online, en natuurlijk gratis.

Meest gespeeld Kaartspellen

Meest geliefd bij Tutespellen

Kaartspellen

Kaartspellen gegevens

Als u op zoek bent naar een spel dat leuk en gemakkelijk te spelen is, kijkt u naar onze kaartspellen. Van klassieke solitaire, die je urenlang kan vermaken, tot moderne spellen zoals GoFish waarin niet alleen de geluksfactor telt maar ook de strategie; de Ene om in een groep te spelen met vrienden of met meer tegenstanders uit de Minispelletjes-gemeenschap; Blackjack, waarmee je je echt kunt voelen in LasVegas; Rummy, om je sluwe en wiskundige geest te testen en nog veel meer Als je meer een klassieker bent, biedt Minispelletjes je ook veel spellen aan! U kunt genieten van eindeloze spelletjes met de brisca, de cinquillo, de chinchón, de tute... Herinnert u zich de oude tijd, spelen met de familie rond de tafel. Kaartspellen zijn niet dood, ze hebben zich gewoon aangepast aan de moderne tijd, waarin nu, in aanvulling op de conventionele manier, we kunnen ook digitaal spelen
Manga heeft ook zijn weg naar kaartspellen gevonden. Zoals u kunt horen, als manga uw ding is kunt u genieten van kaartspellen zoals Yu-Gi-Oh!, Aisleen of Bakugan. Als je, naast kaarten, een avontuur wilt vinden in je spel, zullen je beste bondgenoten War Card 2, Castle Siege of Eredan
zijn. Zoals je kunt zien, hebben we in Minispelletjes spellen voor alle smaken, je hoeft alleen maar te weten wat de jouwe is. Bovendien stelt Minispelletjes je in staat om je sociale vaardigheden ook te ontwikkelen, door een live chat te integreren in veel van de online kaartspellen, met de mogelijkheid om commentaar te geven op het spel met je tegenstanders als het voorbij gaat of te praten over elk onderwerp dat je gemeen hebt. Als kaartspellen niet je forte zijn, kun je kiezen uit meer soorten spellen: damspel, domino spel, dobbelspel, tegelspel... Je hebt veel om uit te kiezen!
Als je dacht dat er in de wereld van vandaag geen plaats was voor kaartspellen, dan had je het helemaal mis. Elke mini-game in deze sectie heeft kaarten als hoofdfiguur, kies de jouwe uit onze uitgebreide catalogus. Wacht niet langer om een goede tijd te hebben, test elk van je vaardigheden om de beste te worden. Het plezier begint!