Oorlogspellen

De meest opwindende gevechten en oorlogsspelletjes zijn gratis en slechts een klik verwijderd. Vecht op land, zee en lucht om je doelen te bereiken en de vijand te verslaan met deze IO, RPG en nog veel meer stijl actiegames!

Meest gespeeld Oorlogspellen

Meest geliefd bij Tankspellen

Oorlogspellen

Oorlogspellen gegevens

Ben je klaar voor het gevecht? Met de oorlogsspellen die je in Minispelletjes vindt, kun je een leger leiden, strategieën uitstippelen, naar beneden gaan om de strijd te sluiten en je vijanden te verslaan over land, zee of door de lucht. Je kiest het conflict, de middelen, de strategie... maar laat de vijand je niet verslaan! Wees voorzichtig met je vijanden, voorkom dat ze steeds sterker worden en verover nieuwe steden. War Minispelletjes zijn eigenlijk grote spellen: spelen zich af in veel verschillende verhalen en situaties, world war games: world war I games, world war II games, 2d war games, en nog veel meer.
Oorlog, soms is het een team ding. Daarom, om deel uit te maken van het of te leiden, zullen militaire strategiespellen je in staat stellen om deel uit te maken van een leger en te beginnen aan een speciale missie. De beste militaire games en de wereld van de oorlog zijn slechts een klik verwijderd in Minispelletjes. Bovendien, met de soldaat spelletjes zul je in staat zijn om een leger bestaande uit andere spelers te vervoegen: ja! multiplayer oorlogsspelletjes!
Doe mee met Minispelletjes en vind de beste collectie van oorlogsspellen online. Laat de vijandelijke tanks niet in de buurt van je basis komen en verdedig je vloot in de oorlogsspelen
Als je gepassioneerd bent door snelheid en lucht, mis dan niet de oorlogsvliegtuigspelletjes en vlieg die ultrasnelle kaza. Verdedig je doelen door door de lucht te vliegen en je vijanden van bovenaf te verslaan
Als je meer aards bent, zijn tankgames voor jou. Laat de modder, de vegetatie, de zon, de regen of de storm je niet tegenhouden om je doelen te bereiken en stuur de krachtigste oorlogsmachines in Minispelletjes
Werk samen met je collega's in de multiplayer oorlogsspellen die je hier vindt. Stel een strategie op om de vijanden te verslaan, en ga ervoor!
Sommige van onze spellen spelen zich af in echte conflicten en andere zijn een leuke missie die velen zal verrassen. Ga het verhaal binnen of dompel je onder in een denkbeeldige wereld met eigen wetten en regels en laat je verrassen.
Alle gratis oorlogsgames zijn op Minispelletjes: Duel of Tanks, Military Squad, Battleboats.io, Metal Slug 3, Superfighters, Hex Empire, Shipo.io en nog veel meer! Kies degene die je het beste bevalt en geniet van de beste vechtspellen, oorlogsspellen en conflictspellen. Opstellen! Klaar? Richt! Minispelletjes!

💫 Welke zijn de populairste Oorlogspellen?

  1. Metal Slug
  2. Superfighters
  3. Fortnite
  4. Shell Shockers
  5. Krunker.io

🧐 Welke zijn de meest gezochte gratis Oorlogspellen?

  1. Metal Slug
  2. Rush Team
  3. Tanki Online
  4. Strike Force Heroes 3
  5. Raze 3