Multiplayer
2 spelers
Actie
Avontuur
Race
Klassiekers
Mario Bros
Kinderen
Pokémon
Bord
Kaarten
Voetbal
Autospelletjes
Motorfietsen
Aankleden
Koken
PC
Minecraft
Horror
.io
Ontsnappen
Dinosaurus
Grappig
Oorlog
Wapen
Ballen
Wiskunde
Verf
Mode
Basketbal
Strategie

Crash Dad's Car - Real Simulator

Speel nu

Soortgelijke games Crash Dad's Car - Real Simulator

Hoe speel je Crash Dad's Car - Real Simulator?

Crash Dad's Car is een superrealistisch autospelletje.

Als je houdt van racen met hoge snelheden, intense acceleraties en de sensatie van lachgas, dan is dit spel perfect voor jou. Doe mee aan het avontuur vol actie en crash auto's met vrienden en rivalen.

Ervaar de superrealistische fysica terwijl je deelneemt aan de ultieme autogame, met als doel naar hartenlust auto's in elkaar te rammen. Voel de sensatie van realistisch rijden, vergelijkbaar met rijsimulators, terwijl je verschillende voertuigen bestuurt, waaronder auto's, vrachtwagens en muscle cars.

Geniet van de sensatie van het vernietigen van iconische Russische Jigs, krachtige Amerikaanse Muscle Cars en gestroomlijnde Europese Sports Cars met behulp van een breed scala aan accessoires en vallen die beschikbaar zijn in onze game.

Elk voertuig heeft zijn eigen kenmerken en kan op verschillende manieren kapot en vernietigd worden, wat spanning en variatie toevoegt aan het spel. We werken voortdurend aan de ontwikkeling van de multiplayermodus, waarin je auto's van tegenstanders in realtime kunt vernielen en het kunt opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld. En het beste deel? Je kunt de vernietiging beginnen met een vernietigingsmachine van Sovjet-Rusland Iron, die al op je staat te wachten in je garage.

Wie heeft Crash Dad's Car ontwikkeld?

AA2G1LtdS heeft dit autospelletje ontwikkeld.

Download Spelletjes

Download meer spellen

Tags

Laatste Racespellen

Bekijk alle

Jet Fighter Airplane Racing

Actie