Hier komen de Angry Birds huisdieren!

Koop een Angry Bird huisdier en krijg een speciale booster, slechts voor een beperkte tijd.

Een huisdier toevoegen

Voeg een van de nieuwe Angry Birds-huisdieren toe om ons eerbetoon aan de legendarische personages te vieren.

Krijg een categorie booster

Afhankelijk van het huisdier dat je kiest, krijg je een speciale 1,5x booster op de spellen uit de categorie die bij je vogel past.

De Machtige Adelaar

Net als in de Angry Birds-spellen kun je de Mighty Eagle kopen. Hiermee heb je de 1,5x booster in alle categorieën.

Tekens

Kies verstandig en krijg een super speciale booster op uw favoriete categorie of op alle van hen!

Boze vogels tijdlijn

Het meest succesvolle mobiele spel ooit gemaakt

Boze vogels

Boze vogels

December 2009

Het eerste spel in de serie verscheen eind 2009 voor het eerst. Sinds het debuut zijn er meer dan 12 miljoen exemplaren van het spel verkocht en er zijn meer dan 2 miljard exemplaren gedownload voor alle platforms, waardoor het nog steeds de meest succesvolle mobiele app aller tijden is.

Boze vogels Rio

Boze vogels Rio

March 2011

Het was het eerste spin-off spel van de saga, gebaseerd op de film Rio, van Fox Animation Studios. Na de eerste release in 2011 bevatte het spel een aantal nieuwe levels in 2014, toen Fox het vervolg van de populaire film Rio 2 in première bracht.

Boze vogels ruimte

Boze vogels ruimte

March 2012

De vogels gingen naar de ruimte in deze nieuwe twist aan de saga. Met gloednieuwe personages en een volledig vernieuwde fysica, ontwikkeld met experts van NASA, was de Angry Birds Space de eerste twist aan de gebruikelijke mechanica van het spel.

Boze vogels Star Wars

Boze vogels Star Wars

November 2012

Het is een van de meest succesvolle spellen van de saga en bevat de Angry Birds-personages die zijn aangepast aan de personages van de originele Star Wars trilogie, waarbij de mechanica van zowel Angry Birds als Angry Birds Space-spellen en de nieuwe vaardigheden afhankelijk van de geselecteerde personages worden gebruikt.

Angry Birds Go!

Angry Birds Go!

December 2013

Na zeven spellen die hetzelfde mechaniek volgden, lanceerde Rovio eind 2013 een draai aan de bekende personages met een racespel. Het was ook het eerste multiplayerspel van de saga.

Boze vogels Stella

Boze vogels Stella

September 2014

Het eerste spel dat het Stella-personage en een ander vrouwelijk personage introduceerde, bevatte een aantal nieuwe levels met dezelfde mechanica als in het originele spel, maar met compleet nieuwe vogelfiguren, waarvan de meeste vrouwelijk zijn.

Boze vogels POP!

Boze vogels POP!

March 2015

Uitgebracht als "Angry Birds Stella POP!", veranderde Angry Birds Pop! de originele gameplay in een nieuwe bubble popping mechaniek, waarbij de vogels worden gelanceerd naar een stelletje gekleurde bubbels die moeten worden gekleurd om te worden vernietigd en om de levels te halen.

Boze vogels 2

Boze vogels 2

July 2015

Na elf spellen besloot Rovio de oorspronkelijke Angry Birds op te volgen met een vervolg. Angry Birds 2 heeft het alom bekende spel en de mechanica geüpdatet. Een levelkaart, multi-stage levels, grote vijanden, een Arena en een heleboel andere nieuwe functies werden aan het spel toegevoegd.

Boze Vogeltjes Seizoenen

Boze Vogeltjes Seizoenen

October 2010

Na het succes van het originele spel bracht Rovio een nieuwe themaversie uit die zich richtte op seizoensgebonden gebeurtenissen zoals Halloween, Kerstmis of Valentijnsdag. Sinds de lancering zijn er honderden seizoensgebonden levels uitgebracht.

Boze Vogels Vrienden

Boze Vogels Vrienden

February 2012

Oorspronkelijk uitgebracht als een Facebook-spel met de naam "Angry Birds Facebook", werd het in mei 2013 apart uitgebracht als een onafhankelijk spel. Het was het eerste spel dat power-ups en andere aankopen in het spel introduceerde.

Slechte Varkens

Slechte Varkens

September 2012

De eerste spin off naar de Angry Birds serie is deze titel, de eerste waarin de vogels niet de hoofdpersonen zijn maar de piggies. Het spel bestaat uit een serie elementen die samengevoegd moeten worden om gekke voertuigen te bouwen om de piggies te helpen de drie sterren te krijgen.

Angry Birds Star Wars 2

Angry Birds Star Wars 2

September 2013

Na de succesvolle Angry Birds Star Wars bracht Rovio een tweede spel uit dat gebaseerd is op de prequel-trilogie en de Star Wars Rebels animatieserie. Het was het eerste spel dat de optie bood om het personage te veranderen in plaats van de vooraf bepaalde optie te gebruiken.

Boze vogels Episch

Boze vogels Episch

June 2014

De negende titel van de Angry Birds saga was een andere draai aan het bekende mechanisme van het spel, en transformeerde het in een rollenspel. De speler kon tot drie personages kiezen, afhankelijk van het niveau, met verschillende vaardigheden. Het spel voegde ook opties voor meerdere spelers toe.

Boze Vogeltjes Transformatoren

Boze Vogeltjes Transformatoren

October 2014

Na de Rio- en Star Wars-versies heeft Rovio samen met Hasbro het spel Angry Birds Transformers gelanceerd. Het bevatte de originele Angry Birds-personages die werden getransformeerd in Autobots en Decepticons versies.

Boze vogels vechten

Boze vogels vechten

June 2015

Na de race- en rollenspellen lanceerde Rovio een andere genre-twist op de saga met een vechtspeler-vs-player spel. De personages konden worden bijgewerkt met verschillende opwaardeerbare vaardigheden en krachten.

Boze Vogels Actie!

Boze Vogels Actie!

April 2016

Gebaseerd op de aankomende Angry Birds Movie, bevat het nieuwste Angry Birds spel het karakterontwerp van de film en een volledig nieuwe mechaniek gebaseerd op een flipperkastspel.

Nieuwe Schildelementen

Breng het Angry Birds-universum naar je schild

Boze vogels spelletjes

Opmerkingen