iets zeggen

De Ghostbusters zijn terug!

32 jaar na het uitbrengen van de eerste film is de Ghostbusters-saga op 12 augustus terug met een gloednieuw avontuur. Geregisseerd door Paul Feig (ook bekend van Bridesmaids, Spy) en met een nieuwe cast van sterke vrouwelijke komische actrices: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon. Allemaal om een vervolg te geven aan de twee originele films, Ghostbusters en Ghostbusters 2, oorspronkelijk geregisseerd door Ivan Reitman en met in de hoofdrol Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson of Sigourney Weaver, onder andere.

Om de comeback van deze legendarische saga te vieren, hebben we een speciaal Avatar Pack samengesteld met elementen uit de drie films en een recensie met enkele curiosa en feiten over Ghostbusters.

Wie ga je bellen?

Nieuwsgierigheid en feiten over Ghostbusters

Twee generaties en een franchise vol geesten

Ghostbusters

2016

Kwam

De meeste originele hoofdpersonen (Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Sigourney Weaver) verschijnen in de derde film met kleine cameo's.

De geesten

Sommige van de meest iconische geesten uit de eerste film staan ook op de nieuwe reboot, zoals Slimmer of de Marshmallow Man.

Rick Moranis

Was het enige hoofdpersonage dat weigerde te verschijnen in de derde film met een cameo. Hij zei dat de film 'geen zin heeft'.

Ghostbusters / Ghostbusters II

1984 / 1989

Het logo

Het iconische filmlogo is gemaakt door de filmproducent Michael Gross op basis van het script van Dan Aykroyd, en we ontdekken er meer over in de derde film.

Het hoofdnummer

Ray Parker Jr. componeerde het onvergetelijke Ghostbusters hoofdnummer. Ondanks het feit dat hij werd beschuldigd van plagiaat, was het in 1984 wereldwijd een instant hit.

NY - LA

Hoewel de originele Ghostbusters-filmactie in New York plaatsvindt, zijn de meeste scènes gefilmd in Los Angeles.

Nieuwe Schildelementen

Laat ze niet los!

Dit is uw kans

Profiteer nu van dit pakket

  • Opties

    Duizenden mogelijke combinaties

  • Kortingen

    Grote kortingen door het te kopen met edelstenen of minicoins

  • Exclusiviteit

    Kleed je avatar aan met nooit geziene items

Terreur spelletjes

Zou je deze spellen durven spelen?

Opmerkingen