8 Ball Pool

8 Ball Pool

-

··· Speelt

Vind het leuk
3.5 - 0 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
<
Spel gepauzeerd

Hoe speel je 8 Ball Pool?

Heb je er ooit van gedroomd om een zwembadmeester te zijn? Nu kunt u uw droom waarmaken in Minigames met 8 Ball Pool, de bekroonde online zwembadsimulator. Maak verbinding met de multiplayer-modus en daag iedereen uit om de kampioen te worden.

Hoe speel je 8 Ball Pool?

8 Ball Pool volgt de basisregels van 8-ball pool. Een van de spelers zal het spel beginnen door het schieten van de keu bal tegen de andere ballen die in een driehoek zijn geplaatst. De eerste bal die hij erin slaagt om in een gat te zinken zal bepalen met welke ballen hij de rest van het spel zal spelen, glad of gestreept. De speler die erin slaagt om alle ballen van zijn type eerst te laten zinken en pas op het einde, de zwarte 8-bal, wint, toch?

Hoe win je in 8 Ball Pool?

Maar er zijn andere regels die je in gedachten moet houden als je wilt winnen:

 • Als je een bal raakt die niet jouw type is (glad of gestreept) met de keu-bal, dan verlies je je beurt en start je tegenstander zijn beurt door de keu-bal te plaatsen waar hij wil.
 • Als je de keu-bal in een gat laat zinken, verlies je je beurt en begint je tegenstander zijn beurt door de keu-bal te plaatsen waar hij maar wil.
 • Als je de zwarte 8-bal laat zinken zonder de aangewezen tijd, dan verlies je het spel.
 • Als je de witte bal tegelijk met de zwarte 8-bal laat zinken, verlies je het spel.
 • Als je de zwarte 8-bal moet laten zinken en een andere bal moet raken voordat je hem laat zinken, dan verlies je het spel.

8 Ballenblaasspellen en niveaus

Word lid van 8 Ball Pool en speel willekeurige spelletjes als gast, of maak een account aan en geniet van vele extra functies, exclusief voor leden:

 • Creëer spelletjes en speel tegen je vrienden.
 • Neem deel aan de 8 Ball Pool Tournaments.
 • Level up en laat je rang zien.
 • Ontgrendel esthetische elementen en pas de keu en de biljarttafel aan.

Wie heeft er 8 Ball Pool gemaakt?

Dit geweldige poolspel is ontwikkeld door Miniclip in 2010, gebaseerd op een eerdere hit, 8 Ball Quick Fire Pool. Het belangrijkste doel was het creëren van een spel met een uitstekende speelbaarheid, met een gemakkelijk te gebruiken multiplayer en mooie graphics, ook dat zou werken in zoveel mogelijk apparaten. Het succes was onmiddellijk en in de loop der jaren is er een veelvoud aan functies toegevoegd die de ervaring hebben verbeterd. 8 Ball Pool heeft alles om een van je favoriete spellen in Minigames te zijn, en het is slechts een klik verwijderd.

FAQ's 8 Ballenbad

Hoe kun je snel een level omhoog gaan in 8 Ball Pool?
Het is essentieel dat je speciale aanwijzingen hebt. Een correcte keu geeft u voordelen in kracht, doel, spin en verbetert ook uw aangeboren talent voor het spelen van online biljart. Om de legendarische keuen te krijgen en gemakkelijk te winnen, moet je de legendarische keuen krijgen. Deze dozen zijn geprijsd aan 20 euro en je kunt ze krijgen in de app store.

Hoe wissel je fotogeld in 8 Ball Pool?
Als u de avatarfoto in het spel wilt wijzigen, moet u uw mobiele profielfoto wijzigen, naar de spelinstellingen gaan en opslaggegevens verwijderen. Wanneer u het spel weer opent, wordt u herkend aan uw accountfoto.

Besturingselementen
 • SIGN UP
 • STRIKEN