8 Ball Pool

8 Ball Pool

-

6,836,709 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 44K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je 8 Ball Pool?

Heb je er ooit van gedroomd om een zwembadmeester te zijn? Nu kunt u uw droom waarmaken in Minigames met 8 Ball Pool, de bekroonde online zwembadsimulator. Maak verbinding met de multiplayer-modus en daag iedereen uit om de kampioen te worden.

Hoe speel je 8 Ball Pool?

8 Ball Pool volgt de basisregels van 8-ball pool. Een van de spelers zal het spel beginnen door het schieten van de keu bal tegen de andere ballen die in een driehoek zijn geplaatst. De eerste bal die hij erin slaagt om in een gat te zinken zal bepalen met welke ballen hij de rest van het spel zal spelen, glad of gestreept. De speler die erin slaagt om alle ballen van zijn type eerst te laten zinken en pas op het einde, de zwarte 8-bal, wint, toch?

Hoe win je in 8 Ball Pool?

Maar er zijn andere regels die je in gedachten moet houden als je wilt winnen:

 • Als je een bal raakt die niet jouw type is (glad of gestreept) met de keu-bal, dan verlies je je beurt en start je tegenstander zijn beurt door de keu-bal te plaatsen waar hij wil.
 • Als je de keu-bal in een gat laat zinken, verlies je je beurt en begint je tegenstander zijn beurt door de keu-bal te plaatsen waar hij maar wil.
 • Als je de zwarte 8-bal laat zinken zonder de aangewezen tijd, dan verlies je het spel.
 • Als je de witte bal tegelijk met de zwarte 8-bal laat zinken, verlies je het spel.
 • Als je de zwarte 8-bal moet laten zinken en een andere bal moet raken voordat je hem laat zinken, dan verlies je het spel.

8 Ballenblaasspellen en niveaus

Word lid van 8 Ball Pool en speel willekeurige spelletjes als gast, of maak een account aan en geniet van vele extra functies, exclusief voor leden:

 • Creëer spelletjes en speel tegen je vrienden.
 • Neem deel aan de 8 Ball Pool Tournaments.
 • Level up en laat je rang zien.
 • Ontgrendel esthetische elementen en pas de keu en de biljarttafel aan.

Hoe kan ik snel een level omhoog in 8 Ball pool?

Het is essentieel dat je speciale aanwijzingen hebt. Een correcte keu geeft u voordelen in kracht, mikpunt, spin en verbetert ook uw aangeboren talent om online biljart te spelen. Om de legendarische keuen te krijgen en gemakkelijk te winnen, moet je de legendarische dozen krijgen. Deze dozen kosten 20 euro en je kunt ze in de app store krijgen.

Hoe kan ik fotogeld veranderen in 8 Ball Pool?

Als je de avatarafbeelding in het spel wilt veranderen, moet je je mobiele profielfoto veranderen, naar de spelinstellingen gaan en opslaggegevens wissen. Als je het spel opnieuw opent, zal het je account foto herkennen.

Wie heeft 8 Ball Pool bedacht?

Deze geweldige pool game is ontwikkeld door Miniclip in 2010, gebaseerd op een eerder succes, 8 Ball Quick Fire Pool. Het belangrijkste doel was een spel te maken met uitstekende gameplay, gebruiksvriendelijke multiplayer en mooie graphics, dat ook op zoveel mogelijk apparaten werkte. Het succes was onmiddellijk en in de loop der jaren zijn er tal van functies toegevoegd die de ervaring hebben verbeterd. 8 Ball Pool heeft alles om een van je favoriete spellen in Minigames te worden, en het is maar een klik verwijderd.

Besturingselementen
 • SIGN UP
 • STRIKEN

Minitorneos, chat & make friends

Tags