Call of War

Call of War

-

810,919 Speelt

Vind het leuk
3.9 - 4,593 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Call of War?

De 2e Wereldoorlog: Tankconflicten, Marinegevechten, Luchtgevechten. In Call of War herschrijf je de loop van de geschiedenis!
Neem de controle over van een van de machtige naties tijdens de Tweede Wereldoorlog. Verover provincies, smeed allianties en bouw je economie op. Onderzoek topgeheime wapens van de Tweede Wereldoorlog en word de enige echte supermacht!

Hoe speel je Call of War?

Het spel is gebaseerd op een multiplayermodus waarin meerdere spelers vechten of samenwerken om een spel te winnen. Om te winnen moet je zoveel mogelijk provincies innemen om punten te scoren. De speler die de meeste punten heeft of de limiet bereikt, is de winnaar van het spel. Welke troepen je tot je beschikking hebt, hangt af van de kaart die je speelt en het weer, wat elk spel een beetje moeilijker zal maken. Het spel werkt met een systeem van rondes, en in elke ronde heeft de speler 4 mogelijkheden: Krant, Diplomatie, Onderzoekstak, en Coalitie. In elk ervan heb je opties om van je land een macht in het spel te maken.

Hoe kun je beter worden in Call of War?

Breid je gebied snel uit. Aan het begin van het spel heb je alles wat je nodig hebt bij de hand, maar als je je eenmaal gevestigd en versterkt hebt, ga je op pad om aangrenzend terrein te veroveren en wat bouwwerkzaamheden te verrichten. Wees proactief, het kan letterlijk dagen duren om gebouwen te ontwikkelen, dus plan vooruit en denk na over wat u gaat doen en hoe lang het zal duren. Onderzoek zoveel eenheden als je kunt. Er staan u vele ter beschikking, hoe meer u er ontsloten hebt, hoe gemakkelijker het zal zijn om u aan elke situatie aan te passen. Verlies het overzicht over je territorium niet. Gebruik de knop Provincies om met één druk op de knop over al deze informatie te beschikken. Profiteer van de aanbiedingen op de markt, u kunt veel middelen besparen. Gebruik spionage om gebieden buiten je controle te verkennen. En tenslotte, ken uw eenheden. Hoe meer je over hen weet, hoe beter je hun sterke en zwakke punten zult kennen.

Wie heeft Call of War ontwikkeld?

Call of War is een real-time strategiespel ontwikkeld door het Duitse bedrijf Bytro Labs, dat in 2014 voor het eerst werd uitgebracht voor het publiek. Sindsdien, tot vandaag 2016, blijft het Bytro's meest succesvolle project.

Call of War is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Call of War?

  1. Conflict of Nations
  2. Empire: World War III
  3. War Thunder
  4. Strike Tactics
  5. WW1 Battle Simulator

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Call of War?