Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's

53,502,136 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 759K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Five Nights at Freddy's?

De veelgeprezen indie game franchise, Five Nights at Freddy's, is in volle gang bij Minigames aangekomen. Heb je het al geprobeerd?

Five Nights bij Freddy's of ook wel bekend als FNAF is een spelletje horror waarbij je Mike Schmidt, een nieuw ingehuurde beveiliger voor de nachtdienst in een fastfoodrestaurant, onder controle hebt. Een saaie klus, hè? Alleen elke avond komen de animatronische poppen tot leven en zwerven ze door de zalen van het restaurant, veranderd in gestoorde moordenaars, gretig om hun zielige bestaan te wreken.

Wat is je missie bij de FNAF?

Als beveiliger moet je de nacht overleven en ervoor zorgen dat de poppen niet uit het restaurant ontsnappen en chaos en terreur verspreiden waar ze ook gaan. Hiervoor heeft u een aantal hulpmiddelen tot uw beschikking.
Graaf in uw wachtruimte en controleer de beveiligingscamera's, zodat u kunt zien welke poppen wakker zijn geworden en waar ze zich in het restaurant bevinden. Het aanzetten van de lichten kan ze afschrikken en sommige kunnen alleen worden gestopt door de deuren te sluiten. Maar wees voorzichtig, je hebt beperkte energie voor elke nacht en je kunt niet al je verdediging op de hele tijd houden of het zal slijten en je zult worden blootgesteld aan elke pop met bloedige bedoelingen.
Er zijn al veel beveiligers op je post gevallen, wil je dat doen?

De vijf nachten in Freddy's Saga...

Dit cultusspel werd in 2014 door Scott Cawthon gecreëerd als reactie op de kritiek die hij kreeg op zijn vorige spel, waarbij de hoofdpersoon (een bever) werd vergeleken met de angstaanjagende animatronics die typisch is voor veel fastfoodrestaurants. Datzelfde jaar werd het gelanceerd via het Stoomplatform, waar het de roem bereikte die het vandaag de dag heeft, wat het begin markeert van een van de meest populaire indie-spel saga's van de afgelopen jaren.

Ken een deel van The Saga van FNAF dat we in Minigames hebben in de volgende links:

De echte protagonisten van de saga zijn de angstaanjagende animatronische poppen: Freddy, Bonnie, Chica en Foxy, waarvan het uiterlijk en de persoonlijkheid de wereld van de videogames hebben overtroffen om culturele iconen te worden.
In latere vervolgen voegden ze andere personages en variaties van de 4 (5, als we Golden Freddy tellen) initiële protagonisten toe. Afgezien van het origineel bestaat de hele sage uit: Five Nights at Freddy's 2 (2014), Five Nights at Freddy's 3 (2015), Five Nights at Freddy's 4 (2015), Five Nights at Freddy's 5: Sister Location (2016) en Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator (2017). Ze introduceerden nieuwe mechanica die het spel transformeerde, zoals: een animatronisch poppenmasker om vijanden te misleiden, zaklampen, het hanteren van de luchtkanalen of het saboteren van bepaalde systemen van het restaurant.

De nacht komt eraan en je dienst begint. Kun je overleven tot de dageraad?

Five Nights at Freddy's is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags