Happy Wheels

Happy Wheels

39,063,028 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 271K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Happy Wheels?

Happy Wheels, het meest populaire bloedige spel op het internet, is eindelijk in Mini-Games.

In dit bloedige avontuur, gebaseerd op de ragdoll-fysica, moet je kiezen tussen een reeks unieke personages en hun gekke vervoermiddelen, om het doel van elke etappe te bereiken.

In deze versie heeft u de beschikking over

 • Rolstoelman
 • Segway Guy
 • Onverantwoordelijke vader
 • Effectieve Shopper

Maar wees voorzichtig, dit wordt geen wandeling in het park. Honderden messen, mijnen, valstrikken en vallen staan klaar om je onderweg uit elkaar te scheuren of in ieder geval een goed stuk van je af te nemen. Kun je de doelen halen zonder je ledematen te verliezen?

Happy Wheels Level
s
Happy Wheels brengt je tal van levels om je vaardigheden te testen, maar als je er niet aan toe bent, is het spel voorzien van een van de grootste community's van level-makers in browsergames. Het aantal uitdagingen dat tot uw beschikking staat is praktisch oneindig.

Ben je geïnspireerd en heb je een niveau gehaald op een epische manier? Happy Wheels biedt de mogelijkheid om de herhalingen van je pogingen om een level omhoog te gaan in het spel te laden.

Kenmerken van Happy Wheels:

 • Meer dan 60 unieke en uitdagende niveaus
 • Dodelijke obstakels: spikes, mijnen, sloopballen, harpoenen en nog veel meer
 • Soepele en realistische fysica

Hoe hou ik Happy Wheels vast?
Als je al heel lang Happy Wheels speelt, weet je dat het vasthouden aan verschillende objecten essentieel is om vele niveaus te overwinnen. Hier bij Minigames willen we je helpen met deze minitruc: om je vast te houden moet je de ruimte gebruiken.

Wie heeft het spel Happy Wheels gemaakt
?
Happy Wheels is in 2006 opgericht door de onafhankelijke spelontwikkelaar Jim Bonnaci, die optreedt als programmeur en gamekunstenaar. Zijn inspiratie kwam van andere browsergames die gebaseerd zijn op de ragdoll-fysica. Volgens zijn woorden was de grootste moeilijkheid die hij vond in de ontwikkeling van het spel het maken van een spel waarin de speler zo vaak en op zo'n bloedige manier sterft, een aangename ervaring. In 2015 werd het spel uitgebracht voor iOS, maar het duurde iets langer voor Android (2020). Een merkwaardig feit is dat deze video, van de beroemde Youtuber PewDiePie, met 30 miljoen toneelstukken, een van de meest bezochte is die je kunt vinden in Youtube. Verbazingwekkend, is het niet?

Hoe speel je Happy Wheels
Elk personage in de wereld van Happy Wheels heeft speciale karakters die je onder de knie moet krijgen voordat je ze kunt spelen. Als je de speciale bewegingen van je favoriete personage onder de knie hebt, zul je in staat zijn om verschillende obstakels langs de weg te overwinnen. Hier is een lijst van de speciale vaardigheden van de Happy Wheels karakters:

 • rolstoel man: druk op de Shift & Ctrl knop om de jet te draaien en druk op de spatiebalk om te schieten.
 • Segway Guy: Druk op de spatiebalk om te springen en druk op de Shift & Ctrl knop om van positie te veranderen.
 • Niet beschikbaar Papa/Mama: Druk op de spatiebalk om te stoppen en druk op de knop Shift & Ctrl om individuele rijders uit te schakelen, druk op de knop C om de camera naar een kind te schakelen.
 • Effectieve Shopper: druk op de spatiebalk om te springen.
 • Pogostick Man: Houd de spatiebalk ingedrukt om een grotere stuit te laden, druk op de Shift & Ctrl knop om van positie te veranderen.
 • Bromfietspaar: Druk op de spatiebalk om de snelheid te verhogen, druk op de knop Ctrl om te remmen, druk op de knop Shift om de vrouw uit te werpen, druk op de knop C om de camera om te schakelen naar een vrouw.
 • grasmaaier man: druk op de spatiebalk om te springen.
 • Explorer Guy (in de minikar): Druk op de Shift en Ctrl knop om te kantelen, en houd de spatiebalk vast om de kar aan de rails te bevestigen.
 • Helikopter Man: druk op de spatiebalk om de magneet los te laten, druk op de Shift & Ctrl knop om deze te verhogen en te verlagen.
 • Kerstman: Druk op de spatiebalk om te zweven en op de Shift-knop om de elven los te laten nadat ze gewond zijn geraakt, druk op de C-toets om de camera naar de elven te schakelen.

Hoe hou je je vast aan Happy Wheels:
Om vast te houden aan de dingen die je gebruikt, of de spatiebalk.

Stel uw helm af en bereid uw rolstoel voor, het zal niet gemakkelijk zijn om de finish in één stuk te bereiken.

Wil je je spel verbeteren in Happy Wheels?

Doe het rustig aan als je aan de levels begint of als het de eerste keer is dat je er een probeert te halen. Er zijn veel verborgen valstrikken en de beste manier om ze te vermijden is het rustig aan te doen totdat u de positie en de werking van alle valstrikken kent. Maak ook goed gebruik van de rolbesturing, die kan je helpen als je uit de hand valt en je krijgt een soepele en veilige landing. Let op je hoofd, het is het belangrijkste deel van je lichaam en het meest waarschijnlijk om geraakt te worden in Happy Wheels. Herhaal de levels om de beste route te vinden en alle vallen te vinden. Alleen door oefening kun je de beste zijn in Happy Wheels.

Weet je niet hoe je verder moet in Happy Wheels?

Maak je geen zorgen, in Happy Wheels hoef je geen volgorde te volgen of levels vrij te spelen om ze te spelen. Je hebt vanaf het begin alle levels tot je beschikking, hoewel je als beginnende speler het beste met de eenvoudigste levels kunt beginnen om aan het spel en de besturing te wennen.

Wist je dat Happy Wheels geprogrammeerd is met ragdoll fysica?

Met de ragdoll physics kun je een structuur maken die het lichaam van het personage vasthoudt, alsof het een skelet is. Het wordt gevormd door een reeks starre lichamen die met elkaar verbonden zijn door onzichtbare koorden die ons personage laten handelen zoals een echt lichaam zou doen wanneer hij sterft.

Happy Wheels is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
 • MOVE
 • ACCIÓN PRIMARIA
 • ACCIÓN SECUNDARIA
 • z ABANDONAR VEHÍCULO

Minitorneos, chat & make friends

Tags