HaxBall

HaxBall

-

284,328 Speelt

Vind het leuk
3.8 - 256 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je HaxBall?

Geniet van een spannend online multiplayer spel waar je doel is om zoveel mogelijk doelpunten te scoren in het doel van de tegenstander om je tegenstanders te verslaan. Ben je klaar om een goed voetbalspel te spelen? Heb een geweldige tijd!

Hoe speel je Haxball?

In Haxball maakt u deel uit van een voetbalteam, waarin u een enkele speler met uw naam en nummer kunt besturen. Om een spel te beginnen maak je een profiel aan met je gegevens. Dan zult u moeten zoeken naar een server met beschikbare ruimtes of zelf een server aanmaken met de instellingen die u wilt. Tijdens de wedstrijd kun je je speler besturen met je toetsenbordkruis en als je de bal naast je hebt kun je een pass geven of een schot nemen door op de "X"-toets te drukken.

Heb je tips nodig om beter te worden in Haxball?

Het belangrijkste is dat je een teamspeler bent. Misbruik het balbezit niet en pas de bal, het betere team zal een veel betere kans hebben om voorbij de verdediging van de tegenstander te komen en het spel te winnen. Haxball-experts raden u aan te oefenen met schieten en u te specialiseren in de mechanica van het schieten in één richting terwijl u uw speler in een andere richting beweegt. Het zal je in staat stellen om schoten te maken die je tegenstanders zullen verrassen. Om tegenstanders te ontwijken en met de bal te dribbelen, is de beste tactiek om de bal tegen muren te laten stuiteren. En als je in een team speelt, denk dan aan je rol in het team en hou je daaraan. Als iedereen probeert zijn werk goed te doen, heb je een veel betere kans om te verkopen.

Wie heeft Haxball ontwikkeld?

Haxball is in 2010 ontwikkeld en uitgegeven door Mario Carbajal, ook bekend als "Basro". Aanvankelijk werd de Flash Player-technologie gebruikt, maar door de teloorgang daarvan werd deze aangepast aan HTML5. Dankzij dit kunt u er vandaag de dag nog steeds van genieten in uw browsers.

Besturingselementen
  • x PASAR PELOTA/LANZAR
  • MOVE

Minitorneos, chat & make friends

Tags