Metal Slug

Metal Slug

2,836,477 Speelt

Vind het leuk
3.9 - 26K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Metal Slug?

Metal Slug, de klassieker van de Neo-Geo arcade machines komt naar Minigames met zijn browser versie en in al zijn glorie. Beleef de hevigste gevechten, vecht tegen de meest angstaanjagende oorlogsmachines en versla ontelbare golven vijanden. Geniet van de gedetailleerde pixel graphics en geweldige gameplay. Kies je soldaat, herlaad je wapen en ga het slagveld op. Kun jij alle vijanden aan?

Hoe speel je Metal Slug?

Metal Slug plaatst je in de schoenen van 4 ervaren soldaten: Marco, Tarma, Fio en Eri. En je krijgt te maken met enorme golven vijandelijke soldaten en voertuigen die je moet verslaan om het einde van elke missie te bereiken. Om te beginnen met spelen druk je op "Enter" en kies je of je alleen of met een partner wilt spelen. Zodra de missie is begonnen, gebruik je de pijltjestoetsen op je toetsenbord om je personage te bewegen en zijn schoten en sprongen te richten. Om te springen, druk je op de "X" toets, om te schieten gebruik je de "S" toets en om granaten te gooien, gebruik je de "Z" toets.

Tips nodig om beter te worden in Metal Slug?

Als je de tank gebruikt, kun je de hoek van het vuur veranderen door de hellingen van het terrein te gebruiken. Verspil geen munitie aan de schild soldaten, je kunt ze makkelijk uitschakelen met mêlee aanvallen. Als het chaotisch wordt, neem dan een pauze en denk na over uw volgende stap, u hebt tijd genoeg en u zult zeker een manier vinden om de situatie op te lossen. Soms verschijnen er groepen helikopters met een rode voorop. Schiet deze eerst neer om ze allemaal in een keten te vernietigen. En vergeet niet dat je personage naar beneden kan schieten als je springt en "omlaag" drukt op de kruiskop tijdens het schieten.

Wie heeft de originele Metal Slug gemaakt?

Metal Slug is een spel dat behoort tot de "run and gun" en "shoot'em up" genres. Het werd ontwikkeld door SNK en uitgebracht in 1996 voor de Neo-Geo arcade machines. Het werd later aangepast voor de Sega Saturn en Playstation consoles. Sindsdien zijn er bijna 30 versies van dit veelgeprezen spel uitgebracht.

Besturingselementen
  • MOVE
  • s VUUR
  • z GRANADA
  • x SKIP

Minitorneos, chat & make friends

Tags