Pico Park

Pico Park

2,637,732 Speelt

Vind het leuk
4 - 40K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Pico Park?

Pico Park is een traditioneel platformspel, maar dan coöperatief voor 2, 3 of 4 spelers. Het heeft een pixelig grafisch aspect, waarbij de hoofdpersonen katten zijn, maar het sterke punt is de gameplay. Bereid je voor op verschillende levels waarin je je moet redden, spelend in paren of met maximaal 8 spelers in de online versie. Hoe meer spelers, hoe leuker het zal zijn om elk level op te lossen.

Pico Park kwam uit op 28 april 2016, maar geniet momenteel veel succes onder streamers als een van de leukste spellen van het moment. Hier is een klein voorbeeld van het spel, maar je kunt het volledige spel downloaden op Steam om het online te spelen met andere gebruikers.

De regel van het spel is heel eenvoudig: pak alle sleutels en bereik het doel, maar alle 48 levels hebben speciale trucs om met je teamgenoten te overleggen en nieuwe manieren te bedenken om samen te werken om de levels te voltooien.

De sleutel bemachtigen zal geen gemakkelijke taak zijn, want je zult moeten: springen, klimmen, touwen gebruiken, mechanismen bedienen of bovenop andere spelers klimmen. Spelers zullen met elkaar kunnen communiceren om samen te bedenken hoe ze elke puzzel kunnen oplossen. In dit spel worden chaotische maar grappige situaties ontketend die je aan het lachen zullen maken met je vrienden.

Hoeveel spelmodi heeft Pico Park?

  • World Mode: is de standaard spelmodus, waar je gewoon de sleutel en de uitgang moet vinden.
  • Endless Mode: je strijdt met vrienden om de hoogste score.
  • Battle Mode: De speler met de hoogste individuele score wint in een free-for-all.

Wie heeft Pico Park ontwikkeld?

TecoPark heeft dit leuke, samenwerkende platformspel gemaakt.

Besturingselementen
  • PLAYER 1/2/3/4

Minitorneos, chat & make friends

Tags