✏️ Pinturillo 2  🎨

✏️ Pinturillo 2 🎨

-

10,835,208 Speelt

Vind het leuk
4 - 129K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Prestaties & Highscores
Spel gepauzeerd

Hoe speel je ✏️ Pinturillo 2?

Pronk met je artistieke vaardigheden en snel denken met een van de meest populaire spellen van 2018. Pinturillo heeft een groot aantal fans, meer dan 2 miljoen spelers per maand, alleen jij wordt vermist!
Geniet van een van de topspellen in Minispelletjes. Geniet van het schilderen en raden met Pinturillo 2 🎨 Versie van het klassieke Pictionary ✏ ️ !
Spelers moeten het geheime woord raden aan de hand van de afbeeldingen die de schilder tekent. Elke beurt zal het woord anders zijn en heb je een beperkte tijd om te raden. De behaalde punten zijn afhankelijk van de tijd die je nodig hebt om te raden.

Hoe begin ik Pinky te spelen?

Heel eenvoudig, je hoeft je niet te registreren om te spelen, zet je nickname als gast, kies de gewenste taal en je wordt naar een willekeurige kamer vol met spelers die graag willen tekenen en raden.
In totaal zijn er ongeveer 60 kamers en deze bestaan uit ongeveer 8 of maximaal 12 spelers, waarbij de beurten variëren zodat iedereen kan tekenen, wat het leukste is.
Pinturillo's chat is vrij beroemd onder de gebruikers, ze zijn zowel binnen als buiten de kamers, zodat je kunt communiceren met je vrienden en je eigen spellen kunt maken.

Kenmerken:

- Speel met spelers van over de hele wereld in real time

- Vrij tekenen, tekenen zoals je weet dat iemand zal raden :)

- Vijf talen: Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Portugees

- Meer dan 5000 woorden

- Automatisch en gelijkmatig baansysteem voor alle spelers

- Foul button om andere spelers te bestraffen door middel van het stemsysteem

Wie heeft Pinturillo 2 gemaakt?

Pinturillo is bedacht en ontwikkeld door Chachiware.

Hoe kan ik winnen in Pinturillo 2?

Zoals u weet, moet u in Pinturillo 2 het woord of concept raden dat de schilder van die ronde tekent of u moet de schilder zijn voor de anderen om het juist te kunnen raden. Als je het woord raadt, kun je tot 60 punten krijgen als je het als eerste goed hebt. Als schilder is het je taak om je best te doen, want hoe meer spelers je goed hebt, hoe hoger je score zal zijn. Als u aan het eind van alle ronden de speler bent met de meeste punten, bent u de winnaar van dat spel.

Is het mogelijk om vals te spelen in Pinturillo 2?

Valsspelen wordt altijd afgekeurd in Pinturillo 2. Als je ziet dat de schilder zich niet aan de regels houdt, iets aanstootgevends tekent of een tekening probeert te maken die niet overeenkomt met het verborgen woord, kun je dat melden door op het uitroepteken rechtsboven in het scherm te klikken.

Wat is de oorsprong van Pinturillo 2?

Pinturillo 2 is gebaseerd op het bordspel Pictionary, dat werd bedacht door Rob Angel. Bij dit spel worden de spelers in twee teams verdeeld, waarbij voor elk team een schilder wordt gekozen. De schilders moeten hetzelfde woord of concept op hetzelfde moment tekenen, en het team dat het als eerste juist heeft, wint die ronde. Het team met de meeste gewonnen rondes wint het spel.

✏️ Pinturillo 2 is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • TRAW

Minitorneos, chat & make friends

Tags