Solitario Spider

Solitario Spider

6,800,868 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 4,994 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Solitario Spider?

Speel spider solitaire online bij Minigames. In spider solitaire speel je met 2 decks kaarten en het doel is om zo snel mogelijk zonder kaarten te komen zitten door acht trappen te bouwen in dalende richting van dezelfde kleur

.

HOE SPIDER SOLITAIRE ONLINE TE SPELEN?

Onder de vele versies van solitaire die bestaan, zoals megasolitaire of mahjong, is een van de meest vermakelijke de klassieke spider solitaire. Gelukkig bestaat dit spel ook in een online versie, zodat je het direct op Minigames kunt spelen en veel plezier kunt beleven. Om te beginnen met spelen, moet je weten dat het bestaat uit 104 kaarten en bestaat uit het stapelen van de kleinere kaarten op de grotere. Hierin is het hetzelfde als elk ander solitaire spel. De rijen worden gevormd met kaarten van dezelfde kleur en moeten worden verdeeld in 19 kolommen en er zullen enkele omgedraaide kaarten zijn die worden onthuld naarmate het spel vordert. Het doel is om 8 rechte stukken te vormen in aflopende volgorde, die automatisch aan Ă©Ă©n kant van het bord worden gestapeld wanneer ze voltooid zijn, dat wil zeggen wanneer je erin slaagt een rij van koning tot aas te voltooien. Zoals u kunt zien, zijn de mechanismen zeer eenvoudig, wat perfect is voor het hebben van een goede tijd zonder andere zorgen, veel geluk en veel plezier!


Regels van spider solitaire

Twee-suited spider solitaire is zeer gemakkelijk te begrijpen, zodra u de regels van het algemene spel hebt begrepen. In dit geval is het doel hetzelfde: 8 ladders vormen in aflopende volgorde, zodat het bord helemaal leeg is. Het wordt echter iets ingewikkelder door de aanwezigheid van een extra pak. Hoewel kaarten in de tegengestelde kleur op elkaar kunnen worden gestapeld, moeten voor winnende combinaties schoppen- of hartenrijen worden gevormd. Dit betekent dat het niveau van het spel intermediair wordt, omdat het een beetje moeilijker is om je doel te bereiken, dus heb geduld en je zult de uitdaging van two-suited spider solitaire kunnen overwinnen!


De geschiedenis van spider solitaire: wie heeft het spider solitaire kaartspel uitgevonden?

De geschiedenis van spider solitaire is onzeker, zoals vele andere kaartspelen. De eerste vermelding van deze versie staat in een boek uit 1917 van de bekende bridgespeler Ely Culbertson. Het was echter Microsoft die dit tijdverdrijf populair maakte door het te introduceren in het besturingssysteem Windows 98. Het succes van de desktopversie was zo groot dat spider solitaire tegenwoordig online vanaf elk apparaat kan worden gespeeld. Het is vermeldenswaard dat de naam "spin" verwijst naar de 8 poten van een spin vanwege het aantal rijen dat gevormd moet worden om het spel te winnen. Wij nodigen u uit om het te leren kennen en veel plezier te hebben!

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags