Suika Game

Suika Game

2,553,520 Speelt

Vind het leuk
4 - 17K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Suika Game?

Je hebt misschien streamers gezien die een spel spelen dat wordt bestempeld als "het moeilijkste spel van Japan", Suika Game, of in het Westen ook wel bekend als Watermelon Game, een spel waarbij je vruchten laat vallen om ze op een 2048-achtige manier bij elkaar te passen totdat je geen ruimte meer hebt.

Het doel van Suika Game of Watermelon Game is om vruchten bij elkaar te leggen totdat je de grootste bereikt, de watermeloen. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet!

Waarom is Suika Game zo populair geworden?

Suika Game is een van de spellen die tegenwoordig een trend zijn. Het heeft een modus die lijkt op die van puzzels. Het bestaat uit het samenvoegen van vruchten van hetzelfde type om een grotere vrucht te krijgen totdat je de watermeloen bereikt. Het meest uitdagende is dat deze combinaties gemaakt moeten worden in een kleine container, waar de vruchten op elkaar gestapeld liggen. Veel streamers van over de hele wereld spelen het elke dag. Het is uiteindelijk erg verslavend omdat het zo eenvoudig te begrijpen is en omdat het wat ingewikkeld is, maar niet zo ingewikkeld dat het je frustreert, maar zo ingewikkeld dat het je doet kriebelen om steeds weer opnieuw te spelen om een betere score te halen. De eenvoud en het vermogen om de competitieve geest te stimuleren maken het tot het spel van dit moment.

Waar kan ik het spel Suika spelen?

Het is zo beroemd dat je het zelfs voor het Switch-platform hebt. Je kunt het spel Suika echter ook op pc spelen, hier bij Minispelletjes. Het is belangrijk om te weten dat je je meteen online kunt vermaken met het spel Suika. Je hoeft het spel niet te downloaden voor je computer of laptop en je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen als je Windows, Mac of Linux hebt. Bovendien kun je gratis genieten van het spel Suika. Er is geen officiële spel-app voor Android of iOS.

Cheats voor Suika spel online

In het spel Suika zijn er een paar tips en trucs die je kunt gebruiken om je score te verbeteren. Sommige dingen die je moet weten voordat je gaat spelen zijn:

  • Leer de juiste volgorde waarin de vruchten evolueren.
  • Stapel de grote vruchten onderaan en de kleine bovenaan. En als het mogelijk is, zorg er dan voor dat de kleintjes niet op de bodem terechtkomen als de bak al voor meer dan de helft gevuld is.
  • Aan het begin van het spel, als de container leeg is, probeer je elke vrucht naast de meest directe vrucht te leggen die hij wordt als hij gecombineerd wordt. Op deze manier kun je makkelijker opeenvolgende combinaties maken dankzij de nabijheid.
  • Plan je strategie altijd zorgvuldig op basis van het volgende fruit dat je gaat krijgen.

Wie heeft Suika gemaakt?

Aladdin X heeft dit leuke spel ontwikkeld. Als je dit leuk vond, kun je ook Suika Kittens, Suika Game: Watermelon, Suika Game: Fruit Merge, Suika Shapes, Suika Zoo Drop of Suika Anime Balls Mixer proberen.

Suika Game is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags