Box Simulator: Brawl Stars

Box Simulator: Brawl Stars

1,855,856 Speelt

Vind het leuk
3.9 - 26K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Box Simulator: Brawl Stars?

Box Simulator: Brawl Stars is een spannend spel waarin het openen van dozen uit het spel Brawl Stars wordt gesimuleerd. Klinkt geweldig, nietwaar?

Hier kun je alle brawlers vrijspelen en de vechters krijgen die je niet bij je team kon voegen in het mobiele spel. Het is de beste app om alle brawlers vrij te spelen en het geluk te voelen van het openen van vele Megacajas in een korte tijd. Want alleen sterspelers die al meer dan een jaar de legendarische shooter spelen, hebben de complete collectie vechters. Klaar voor de snelle jacht op strijders? Ga er dan voor!

Wat is Box Simulator: Brawl Stars?

Een standalone versie van een metagame uit de oorspronkelijke titel. Aangezien een van de leukste aspecten van online multiplayer de prestaties en progressie is... waarom maken we daar niet een spel over? Gevechten vinden plaats via een snel simulatiesysteem. Met deze gratis Brawl Stars kun je progressie boeken en alle beloningen ontdekken zonder talloze uren gameplay te hoeven doorlopen. Een project dat erg gewild is bij spelers van de basistitel.

Is Box Simulator: Brawl Stars een officiële Supercell-toepassing?

Nee; het is ontwikkeld door de gemeenschap van gebruikers van Brawl Stars Game. Het is gebaseerd op de originele titel en probeert het beste te halen uit een van de meest geprezen aspecten ervan, nu zonder enige beperking.

Welke soorten beloningen kun je krijgen in Box Simulator: Brawl Stars?

Drie soorten:

 • Munten en upgradepunten. Hiermee kun je je statistieken verbeteren of nieuwe content vrijspelen.
 • Trofeeën. Deze bepalen de rang van de speler en bieden toegang tot bepaalde evenementen en beloningen.
 • Brawlers. Personages, elk met hun eigen unieke uiterlijk en vaardigheden. Sommige waren bijna onmogelijk om vrij te spelen in het originele spel, gezien de moeilijkheidsgraad en de uren die ermee gemoeid waren.

Hoe krijg je meer virtuele munten in Box Simulator: Brawl Stars?

Door gevechten te simuleren, deel te nemen aan evenementen en beloningskisten te openen. Naarmate je personage een hoger level bereikt, gaat het verdienen van munten sneller.

Welke veiligheidsmaatregelen moet je nemen tijdens het spelen van Box Simulator: Brawl Stars?


Het is belangrijk om je voortgang op te slaan voordat je het spel afsluit om te voorkomen dat je opnieuw moet beginnen. Het is ook aan te raden om het spel niet langer dan een redelijke tijd te laten duren. Neem een welverdiende pauze en kom later terug!

Wie heeft Box Simulator: Brawl Stars gemaakt?

Brawl Stars online is een spel ontwikkeld door Supercell, een Fins bedrijf opgericht in 2010 met kantoren in de Verenigde Staten, Japan, Korea en China. Na een bèta-periode vond de wereldwijde lancering plaats in 2018, met Android en IOS als de eerste ontvangende systemen. Aan de andere kant wordt de versie die bekend staat als Brawl Stars Box Simulator gedistribueerd door BigMelon Studio.

Alles wat je ooit hebt willen vrijspelen in Brawl Stars

Met het spel Brawl Stars kunnen degenen die er niet in geslaagd zijn om alle content van de oorspronkelijke titel vrij te spelen, dat nu eindelijk doen. Het is ook een erg leuk spel voor fans van progressie en beloningssystemen.

Andere Brawlsterren-spellen

Ongetwijfeld zal elk Brawl Stars spel je aanspreken, maar de populairste spellen op Minispelletjes zijn Brawl Star Simulator en Brawl Stars: Starr Drops.

Box Simulator: Brawl Stars is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Box Simulator: Brawl Stars?

 1. Doors Craft
 2. Ultra Pixel Survive 2
 3. Crowgue
 4. Monster.io
 5. Scary Stranger 3D

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals Box Simulator: Brawl Stars?

 1. Five Nights at Freddy's
 2. Granny
 3. Minecraft
 4. Brawl Stars: Starr Drops
 5. Among Us: Online Edition