Town Star

Town Star

54,684 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 13 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Town Star?

Town Star is een Play-To-Earn-stijl landbouw en stad-gebouw simulatie spel waarin je geld verdient door het ontwerpen en bouwen van je eigen virtuele stad.

Town Star is ontworpen door een van de mede-oprichters van Zynga, het bedrijf achter Farmville, en is een competitief landbouwspel waarin spelers NFT-elementen gebruiken om dagelijkse uitdagingen te voltooien en TownCoin-beloningen te verdienen via het Ethereum-blockchain-ecosysteem.

Hoe speel ik Town Star?

Town Star is in wezen een virtueel levens- en simulatiespel waarin we onze eigen stad beheren om deze te laten groeien door middel van landbouw en het bouwen van allerlei gebouwen die van tijd tot tijd grondstoffen leveren.

Door middel van een isometrische weergave kunnen we ons vrij bewegen om elke eenheid op het scherm te selecteren en de verschillende menu's te beheren, dit alles via een duidelijke en intuïtieve interface.

Hoe verdien ik beloningen in Town Star?

Het doel van Town Star is om een zo efficiënt en productief mogelijke stad te bouwen in vergelijking met de steden van de andere spelers in het ecosysteem van het spel.

Elke week verdienen de topspelers op het Town Star leaderboard mooie prijzen. Bovendien kunnen spelers die dagelijkse uitdagingen voltooien, TownCoin-beloningen vrijspelen en verzamelen.

Hoe werkt de Town Star economie?

Alle Town Star-spelers kunnen met voorwerpen in het spel werken. Deze voorwerpen kosten in-game geld, geld dat moet worden gegenereerd en uitgegeven via Town Star-gameplay. Town Star's eigen geld is niet overdraagbaar en heeft geen waarde buiten het spel.

Andere Town Star voorwerpen hebben een beperkte voorraad en zijn eigendom van elke speler. Deze zaken zijn zogenaamde NFT gegarandeerd door blockchain. Ze zijn alleen te koop in de winkel van Gala Games (makers van Town Star) zolang de voorraad strekt.

NFT's van Town Star kunnen worden overgedragen tussen spelers en buiten het spel zelf, met echte waarde buiten het eigen ecosysteem van Town Star. Als Town Star NFT's echter in het spel worden gebruikt, kunnen ze extra beloningen voor de speler opleveren.

Wat zijn TownCoins?

TownCoins zijn tokens die door Gala Games uitsluitend worden gecreëerd als Town Star Play-To-Earn-type beloningen. In tegenstelling tot in-game virtueel geld, is TownCoin valuta (NFT) een echte cryptocurrency gehost op blockchain die kan worden uitgewisseld tussen spelers en kan worden gekocht en verkocht via speler-to-speler transacties.

Om TownCoin te verdienen is het nodig om Town Star te spelen met NFT items. Tegelijkertijd worden verschillende exclusieve items aangeboden als NFT die alleen met TownCoin gekocht kunnen worden.

Hoe kan ik beloningen verdienen met NFT?

Om beloningen te verdienen in de vorm van TownCoin, is het nodig om NFT items te gebruiken in het spel door aan de volgende vereisten te voldoen:

 • Dagelijkse uitdagingen: Elke dag biedt verschillende uitdagingen voor de speler om te voltooien, van het verdienen van een bepaald aantal sterren in 24 uur tot het verschepen van een minimum hoeveelheid van een bepaald goed, onder anderen.
 • Gala Powerr: Elke speler heeft een niveau dat bekend staat als Gala Power, bepaald door de hoeveelheid GALA en TownCoin die in hun portemonnee zijn opgeslagen. Dit niveau bepaalt de hoeveelheid extra NFT's die kunnen worden verkregen. Bijvoorbeeld, een speler met Gala Power 3 zal 3 NFT krijgen.
 • Seizoenspas: Elk seizoen biedt een NFT-pas met verschillende doelstellingen en uitdagingen om te voltooien en zo extra TownCoin te verdienen.

Waar kan ik Town Star spelen?

Town Star is compatibel met Windows PC, Mac OS, iOS en Android toestellen.

Creëer je eigen boerderij en verdien geweldige beloningen met Town Star! Beheer de grondstoffen van je stad, groei, heb plezier, presteer beter dan andere spelers en verdien echte beloningen via de verschillende NFT transacties die beschikbaar zijn in het spel.

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Town Star?

 1. Crypto Plants
 2. Farmington
 3. Little Farm Clicker
 4. Crazy Lawn Mover
 5. Jungle Friends

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Town Star?

 1. Street Band
 2. Pet Simulator
 3. Eating Simulator: Physics Food
 4. Super Bear Adventure
 5. Restaurant Empire

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals Town Star?

 1. Cat Mario
 2. Toca Life World
 3. Bad Ice-Cream
 4. Pou Online
 5. Box Simulator: Brawl Stars