Akinator

Akinator

5,058,391 Speelt

Vind het leuk
4.2 - 19K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Akinator?

De beroemde Akinator is naar Minigames gekomen om te proberen hem te verslaan in zijn eigen spel. Het genie zal je tot 25 vragen stellen om te proberen het karakter te raden, echt of fictief, of het dier dat je in gedachten hebt. Antwoord: Ja, Nee, ik weet het niet, Waarschijnlijk of waarschijnlijk Nee en afhankelijk van uw antwoorden zullen de opties worden verminderd.
Ik weet zeker dat Akinator je gemakkelijk zal verslaan, maar zo niet, gefeliciteerd, je hebt het geweldig gedaan! Je kunt ook je karakter of dier toevoegen zodat Akinator het de volgende keer kan raden.

Hoe werkt Akinator echt?

Afgezien van het feit dat Akinator bovennatuurlijke krachten kan hebben en in een lamp leeft, beweren de makers dat het allemaal te wijten is aan een geheim algoritme dat ze niet willen delen, en dat het het juiste karakter vindt uit de antwoorden van alle spelers die Akinator hebben uitgedaagd sinds het ontstaan ervan. Dit mysterieuze programma heeft een enorme database van karakters, waarvan de meeste door de spelers zelf zijn toegevoegd. Wanneer een gebruiker de vragen beantwoordt, geeft het systeem elk antwoord een score, afhankelijk van het antwoord: Ja, Nee, ik weet het niet, Waarschijnlijk of Waarschijnlijk Nee.
Als het programma je karakter raadt, worden je antwoorden en de score die het heeft verkregen opgeslagen in de gegevens van dat karakter, en de volgende keer dat iemand naar dat karakter zoekt, zal Akinator het makkelijker vinden om hem te vinden. Als het je lukt om het programma te winnen, zal het systeem je karakter, je vragen en je score opslaan in een nieuw item in de database. Als iemand je weer zoekt, zal Akinator zeker je gedachten lezen en raden.

Wie heeft de Genius Akinator gecreëerd?

Het werd in 2007 ontwikkeld door twee Franse programmeurs, Jeff Deleau en Arnaud Magret, die een meer interactieve online versie van het klassieke bordspel Guess Who? Het was toen dat het begon met het opslaan van gegevens over de gespeelde spellen, totdat het in 2008 wereldberoemd werd, toen het viraal werd. Vandaag de dag heeft het spel een eigen App, met de mogelijkheid om een gebruikersprofiel aan te maken, deel te nemen aan uitdagingen, nieuwe thema's uit te proberen voor zoekopdrachten en te verschijnen in de rangschikking. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Nu je alles weet over Akinator, durf je hem uit te dagen?

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags