Friday Night Funkin'

Friday Night Funkin'

48,319,414 Speelt

Vind het leuk
4.2 - 583K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Prestaties & Highscores
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Friday Night Funkin'?

Friday Night Funkin' is een leuk en uniek muziekritmespel om je muzikale kennis en reflexen te testen. Je probeert je vriendin te kussen, want dat wil je het liefst van de hele wereld, maar haar kwaadaardige vader laat je niet bij haar in de buurt komen en zijn enige bedoeling is jouw leven te beëindigen om zijn kleine meisje te beschermen.

Maar je hebt een kleine kans om je droom te vervullen! Haar vader is een voormalige rockster, dus de enige manier om bij haar hart te komen en je leven te redden is door de kracht van muziek - probeer alle muzieknoten op het juiste moment te spelen om genoeg punten te verdienen en het spel te winnen!

Weet je hoe je Friday Night Funkin' moet spelen?

Eerst moet je de tutorial level te voltooien, beginnen met de voortgang door het verhaal of ga naar de vrije spelmodus en spelen tegen een willekeurig personage in het verhaal van het spel. In de verhaalstand kun je de moeilijkheidsgraad instellen die het best bij je vaardigheden past. Het spel bevat een verscheidenheid aan frisse en originele nummers om te spelen, variërend van makkelijk tot moeilijk.

Wie heeft Friday Night Funkin' gemaakt?

Dit spel is ontwikkeld door NinjaMuffin99, PhantomArcade3K en Evilsk8r zorgden voor de Art en de muziek is van Kawaisprite. Op deze itch.io link kun je de makers steunen.

Wat zijn de nieuwe updates voor Friday Night Funkin'?

  • We hebben WEEK 7 toegevoegd met TANKMAN (Newgrounds karakter). Moeilijkheidsgraad en tempo zijn verhoogd.
  • Nu kunt u Friday Night Funkin' (FNF MOBILE) spelen vanaf uw mobiel, elk apparaat of Tablet! Laat het ritme in je zien.

Wil je 5 tips om de beste te zijn bij Friday Night Funkin'?

Begin elke week op de makkelijke stand en verhoog de moeilijkheidsgraad naar "Normaal" en "Moeilijk" naarmate je beter wordt. Zorg ervoor dat je naar de muziek luistert, luister verschillende keren naar de liedjes tot je ze uit je hoofd kent. In week 2 is er een deel van het lied "Spookeez" dat moeilijk te halen kan zijn, concentreer je op de rode pijlen en het zal makkelijker gaan. Verbeter uw handpositie door uw linkerhand te wijden aan de UP en LEFT toetsen, en uw rechterhand aan de DOWN en RIGHT toetsen op de kruiskop van het toetsenbord. En tenslotte kun je je vaardigheden trainen met andere ritmespelletjes.

Hoeveel Friday Night Funkin' mods zijn er?

Dit spel is beroemd omdat het open source is, waardoor iedereen met artistieke, muziekcompositie- of programmeerervaring zijn eigen modificaties kan maken en publiceren. Na de release in 2020 is het huidige aantal gepubliceerde mods bijna 3800 en groeit nog elke dag.

Wat is de meest gespeelde Friday Night Funkin' mod?

Vanaf vandaag is de meest gedownloade en gespeelde mod Friday Night Funkin' VS Whitty Full Week, waarin je het opneemt tegen Whitmore, een voormalige rockster met een bomvormig hoofd die de bijnaam "Whitty" draagt.

Besturingselementen
  • RITMO
  • START

Minitorneos, chat & make friends

Tags