Among Us: Online Edition

Among Us: Online Edition

12,629,534 Speelt

Vind het leuk
3.8 - 192K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Among Us: Online Edition?

Among Us: Online Edition is een stealth adventure game gemaakt door fans van het beroemde en veelgeprezen Among Us! Kruip in de huid van een bedrieger die is geïnfiltreerd in een bemanning van astronauten en navigeer over het schip terwijl je voorkomt dat de personages, mede-bemanningsleden, de schade aan het ruimteschip herstellen door ze één voor één te doden zonder gepakt te worden.

Kun jij je missie voltooien en voorkomen dat het ruimteschip wordt gesaboteerd en op koers blijven om te overleven? Het klinkt eenvoudig genoeg, maar elke verkeerde beweging kan je je leven kosten! Geniet van de schattige, kleurrijke graphics en bewijs dat jij de koning van het sluipen bent - veel succes!

Waar gaat Among Us over?

In Among Us kruip je in de huid van een lid van een ruimtemissie in crisis. Verschillende bedriegers zijn geïnfiltreerd in de bemanning en proberen het systeem te saboteren. Het is onze taak om deze bedriegers te ontdekken, te vernietigen en te verdrijven, terwijl we bepaalde onderhoudstaken op het schip uitvoeren. Of (als we de rol van bedrieger toegewezen krijgen) de systemen aan boord te saboteren en de bemanning te vermoorden zonder ontdekt te worden. De spellen worden gespeeld in omgevingen die online plaats bieden aan 4 tot 15 spelers.

Wat is het nut van onder ons kwellen?

Deze vaardigheid is specifiek voor spookspelers. Geesten blijven de functies van hun levende rol uitvoeren, maar nu met nieuwe mogelijkheden en beperkingen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet communiceren met andere spelers, maar ze kunnen wel door muren en voorwerpen heen. Met de mogelijkheid om te spoken, gaan ze naar een specifieke speler om deze te achtervolgen en hun activiteiten te hinderen.

Hoe ziet het onder ons schip eruit?

De kaarten bevatten verschillende min of meer ingewikkelde indelingen van het schip. Ze bestaan allemaal uit meerdere kamers, gangen en een systeem van valdeuren. De kamers kunnen apparatuur bevatten die gevoelig is voor sabotage. Dankzij het valluiksysteem kunnen saboteurs zich snel en ongezien verplaatsen.

Een speciaal kenmerk van een bepaald schip of een bepaalde kaart is een bewakingscamerasysteem, een indicator voor vitale functies of zelfs bewegingssensoren.

Welke kleur zijn er onder ons?

De speler kan aan het begin van het spel de kleur van zijn pak of avatar kiezen. In de gratis online versie van dit spel (onder ons downloaden niet vereist) kun je kiezen uit 6 kleuren: donkerrood, koffiebruin, hemelsblauw, dennengroen, oranje en zwart.

Als je wilt weten hoe je bij ons kunt inloggen en je favoriete kleur kunt kiezen, let dan goed op. De selector bevindt zich rechtsboven in het scherm van het startmenu. Onder de indicator "Jouw kleur" wordt de huidige kleur weergegeven. Druk op de pijltjes rechts of links van het vakje om de wijziging door te voeren.

Wanneer is Among Us gemaakt?

Among Us werd gelanceerd in juni 2018. In eerste instantie was het alleen beschikbaar voor mobiele systemen en pc. Vanwege de groeiende populariteit werden er in 2020 echter versies voor desktopconsoles uitgebracht. Vandaag de dag heeft de game wereldwijd tientallen miljoenen downloads. Nieuwe versies zijn onder andere Imposter Battle Royale, Among Us, The Real Imposter en Imposter 3D Horror online.

Besturingselementen
 • MOVE
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Among Us: Online Edition?

 1. Among Us Single Player
 2. Avengers Among Us
 3. Among Us: Impostor King Online
 4. Among Us
 5. Among Us: Airship

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Among Us: Online Edition?

 1. Darkness Survivors
 2. Prison Break: Architect Tycoon
 3. Club Heroes: Battle Royale
 4. Pung.io
 5. Neon Ghost

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals Among Us: Online Edition?

 1. Geometry Dash
 2. Bloxd.io
 3. Super Mario Bros.
 4. Super Mario World Online
 5. FireBoy and WaterGirl: The Forest Temple