Bad Ice-Cream

Bad Ice-Cream

8,732,138 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 90K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Bad Ice-Cream?

Kies je favoriete ijssmaak en begin het spel door alle vruchten in elk level te verzamelen terwijl je vijanden ontwijkt door ijsblokjesbarrières te maken. Spel voor één of twee spelers.

Wat is de oorsprong van Bad Ice Cream?

Bad Ice Cream is een van de meest gevierde creaties van Nitrome, een in 2005 opgerichte Londense ontwikkelaar van videogames. Hoewel het bedrijf aanvankelijk van plan was spelletjes voor smartphones op de markt te brengen, zijn zijn creaties ook enorm succesvol op webportalen. De spellen worden gekenmerkt door vertederende ontwerpen en klassieke animaties, die doen denken aan Game Boy en oude NES-cartridges. Bovendien voorzien ze hun spellen meestal van zeer pakkende soundtracks.

Waar kan ik Bad Ice Cream gratis spelen?

Het ijs spel, ijs spel, ijs slechte of slechte ijs friv kan worden genoten snel en volledig gratis op het portaal Minispelletjes.com.

  1. Kies tussen één of twee spelers. Twee personen kunnen unisono spelen op hetzelfde toetsenbord, waarbij voor de bediening verschillende toetsensystemen worden gebruikt.
  2. Kies je avatar uit de drie beschikbare smaken: vanille-, aardbei- of chocolade-ijs.
  3. Kies je niveau. Je kunt tot 40 verschillende niveaus vrijspelen.
  4. Speel slecht ijs! Je moet obstakels en vijanden vermijden om alle voorwerpen binnen de tijd te krijgen. Dankzij de vuurknop kun je barrières verwijderen of nieuwe aanleggen.

Voor wie is Slecht IJs?

Bad Ice Cream friv is voor iedereen die op zoek is naar snelle en onderhoudende spelletjes voor één of twee spelers. En die geen zin hebben in lange tutorials of een ingewikkeld of omslachtig leersysteem. Ook voor al die veteranen die de klassieke systemen missen en de ervaring willen terugwinnen met een voorstel dat nieuw en tegelijk vertrouwd is. Het kost iedereen maar een paar minuten om Bad Ice Cream met een zeker gemak te leren spelen. Aan de andere kant bieden het scoresysteem en de grote verscheidenheid aan niveaus een uitdaging voor wie dat wil.

Welke andere Bad Ice Cream spellen kan ik gratis online spelen bij Miniselletjes?

Er zijn verschillende andere friv spellen gebaseerd op Bad Ice Cream online, waaronder Bad Ice Cream 2 en Bad Ice Cream 3.

Besturingselementen
  • PLAYER 1/2
  • DISPARAR P1
  • f DISPARAR P2

Minitorneos, chat & make friends

Tags