CoinToFish

CoinToFish

4,974 Speelt

Vind het leuk
3.5 - 6 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
Spel gepauzeerd

Hoe speel je CoinToFish?

CoinToFish (CTF) is een Play To Earn vissersspel, waar je zeedieren kunt verzamelen om direct deel te nemen aan de zichzelf onderhoudende economie van het CTFT token.

CoinToFish zal het eerste maritieme spel worden dat in staat is om kenmerken van de huidige NFT-spellen samen te brengen, ze te verbeteren en er een unieke draai aan te geven.

Het spel draait op het BSC (Binance Smart Chain) netwerk wat ervoor zal zorgen dat de transactiekosten zeer laag zullen zijn.

Om CoinToFish te kunnen spelen, moet je je metamask portemonnee aansluiten 🦊. In deze link laten we u zien hoe u uw account kunt aansluiten.

Zodra u uw metamask portemonnee 🦊 heeft verbonden met de CoinToFish website, hoeft u alleen nog maar vis te verkrijgen om de verschillende CTF functies uit te kunnen voeren.

Spelers zullen 🥚 eieren kunnen kopen in je winkel. Afhankelijk van het spel zul je een verschillend percentage hebben om vissen met verschillende zeldzaamheden te verkrijgen.

Wat is de prijs van CoinToFish-eieren op de marktplaats?

 • Normaal ei: 3500 koralen.
 • Zeldzaam ei: 7500 koralen.

Hoe eieren te kopen op CoinToFish?

Het eerste wat je moet weten is dat je CTFT token vanaf 30 september op pancakeswap genoteerd zal zijn. Om voor die tijd toegang te krijgen, zul je eieren en voedsel moeten kopen in de voorverkoop.

 • Stap 1: Ga naar de CoinToFish website.
 • Stap 2: Klik op de knop "Winkelen".
 • Stap 3: Koop het ei dat je wilt, onthoud dat afhankelijk van het ei dat je koopt, je een verschillend percentage zult hebben om een betere zeldzaamheid te krijgen. En nu hoef je alleen nog maar het ei te openen, moge het geluk met je zijn!

Wat kunt u doen op de CoinToFish marktplaats?

 • U kunt uw vissen verkopen door ze op een lijst te zetten die iemand anders kan kopen.
 • Je kunt vis kopen van iemand anders zodat je geld kunt gaan verdienen.

Binnen de markt zijn er hulpmiddelen die het u gemakkelijker maken om vis te vinden:

 • Filter op zeldzaamheid
 • Filter op niveau
 • Filter op chroma
 • Filter op prijs
 • Filter op identificatiecode

De kosten voor het plaatsen van uw vis op de marktplaats bedragen 1% van de door u ingestelde prijs, en 20 koralen voor het verwijderen van de vis van de marktplaats. Zodra de vis is verkocht, zal een deel ervan gaan naar het verbranden van munten.

In CoinToFish is er een PVP systeem dat nog een manier zal zijn om koralen te verdienen.

Hoe lang duurt het voordat de koralen die u koopt bij CoinToFish aankomen?

Het duurt meestal tussen 30-60 seconden, hoewel het in sommige gevallen langer kan duren, maar maak je geen zorgen, wij hebben systemen om je aankoop 100% te leveren, zodat je achterover kunt leunen en ervan kunt genieten in het spel.

Hoe vaak moet ik mijn vissen voeren in CoinToFish?

De vis moet om de 4 uur eten. Dit kan zich ophopen tot 2 keer. Vissen met een hogere zeldzaamheid hebben echter meer voedsel nodig om zich te vullen.

Is CoinToFish een oplichterij?

In de wereld van NFT-spellen zijn er verschillende geweest die oplichterij bleken te zijn, maar achter CTF staat een geweldig team dat u voortdurend updates zal geven om de ernst van dit project aan te tonen.

Besturingselementen
 • SELECTEREN