NBA Top Shot

NBA Top Shot

5,146 Speelt

Vind het leuk
3.6 - 7 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
Spel gepauzeerd

Hoe speel je NBA Top Shot?

Krijg de beste spelen van de NBA! Het is een nieuw tijdperk voor alle fans, in NBA Top Shot vertegenwoordig je niet alleen je favoriete teams en spelers, maar kun je voor het eerst ook de beste momenten van de NBA in je bezit hebben.

Verzamel de NBA's meest epische plays! Giannis' dunks. Luka's passen. Kyrie's crossovers. Elke avond doet een NBA ster iets zo ongelofelijk dat je de hoogtepunten op herhaling moet bekijken. Nu kun je die stukken van jou maken, allemaal officieel gelicenseerd door de NBA en geslagen op de blockchain met een gelimiteerde oplage.

Slechts een beperkt aantal Top Shot Moment™ zal worden uitgebracht, dus het samenstellen van de ultieme collectie vereist het oog van een scout en de toewijding van een superster. Word een topverzamelaar door de meest gewilde packs in handen te krijgen wanneer ze op de markt te koop zijn.

Wat zijn de details van het NBA Top Shot pakket?

Het pakket Base Set Moment™, is wat zij noemen het startpakket dat u moet kopen om uw verzameling te beginnen en enkele van de beste NBA Moments te krijgen.

Hoeveel kost de NBA Top Shot Base Set Moment™?

De prijs van het pakket is $9 USD en binnenin vind je rookie momenten van LaMelo Ball en Anthony Edwards, en meer dan 15 van de top 100 NBA Top Shots van 2020-21.

Wat zijn NBA Top Shot-uitdagingen?

Uitdagingen en Showcase-uitdagingen zijn de beste manier om Moments-beloningen en -pakketten te verdienen. Voltooi ze door alle vereiste typen momenten binnen de tijd te verzamelen. Ga!

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays. Voeg de eerste toe!

Voeg een gameplay toe!

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met NBA Top Shot?

 1. CoinToFish
 2. Battle Hero
 3. The Sandbox
 4. Elemon
 5. RetroCade

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op NBA Top Shot?

 1. Getting Over It
 2. Ski Master 3D
 3. 2 Player Imposter Soccer
 4. MX Offroad Master
 5. Flex Run

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals NBA Top Shot?

 1. Happy Wheels
 2. Let's fish
 3. 8 Ball Pool
 4. Retro Bowl
 5. Moto X3M