Duck Life

Duck Life

19,235 Speelt

Vind het leuk
4.9 - 282 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Prestaties & Highscores
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Duck Life?

Dit is het eerste Duck Life-spel waarin je een enorme boerderij hebt en veel geld verdient, maar op een dag komt er een tornado die alles vernietigt. Het enige dat overleeft is een eendenei.

Jouw missie is om dit eendje te trainen tot een race-eend en genoeg geld te verdienen om de boerderij weer op te bouwen.

Duck Life begon als een eenvoudig Flash-spel. Na verloop van tijd werd het een enorme hit en kwamen er talloze vervolgen.

Hoe speel je Duck Life?

Duck Life is een eenvoudig te begrijpen spel. Om het spel te winnen, moet je andere eenden verslaan in een reeks races, maar voordat je zover bent, moet je je drie vaardigheden trainen: rennen, vliegen en zwemmen. Voor elk van de trainingscategorieën is er een minispelletje dat je speelt om je vaardigheidsniveau te verhogen.

Voor looptraining hoef je alleen maar op spatie te drukken om over de ballen te springen die naar je toe rollen. Voor vliegtraining gebruik je de linkerpijl om omhoog te vliegen en de rechterpijl om omlaag te vliegen. Ga zo ver als je kunt en verzamel zoveel mogelijk munten voordat de tijd om is. Tot slot is de zwemtraining het meest complex. Tijdens het zwemmen in het water kom je veel obstakels tegen. Dat kunnen rotsen, eilanden, boten, schepen en zelfs ijsbergen zijn. Afhankelijk van het obstakel moet je eroverheen springen of eronderdoor zwemmen.

Er zijn nog een paar andere dingen waar je aan moet denken voordat je begint met racen. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je een hoog energieniveau hebt, anders kan je eendje instorten! Geef je eend super energiekruid (de paarse) om hem sterker te maken. Je moet ze in de winkel kopen met munten, die je verdient met minigames en het winnen van races.

Hoe pas je je eend aan?

Als je genoeg munten hebt gespaard in je bank, kun je ervoor kiezen om je eend aan te passen en uniek te maken. Je kunt de kleur veranderen in levendig rood of koel blauw. Zet een hoed op je eend voor extra stijl, van een gekke propellerhoed tot paars stekelhaar.

Heb ik Flash nodig om Duck Life te spelen?

Nee, Adobe Flash Player is niet langer nodig om Duck Life en de vervolgen te spelen. Speel alle Duck Life spelletjes zonder flash gratis op Minispelletjes.com.

Wie heeft Duck Life gemaakt?

Wix Games ontwikkelde dit leuke managementspel op 28 februari 2010, ook bekend als Duck Life: Origin of Duck Life 1.

Geniet van de populairste eend op het internet!

Duck Life is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • MOVE
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags