Friday Night Funkin' Neo

Friday Night Funkin' Neo

1,196,748 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 12K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Friday Night Funkin' Neo?

Muziek is voor jou een manier van leven, je kunt je dagen niet meer zonder voorstellen, beleef dan een geweldige tijd met Friday Night Funkin' Neo en test je ritme en je vaardigheden als muzikant! Geniet met deze nieuwe mod van de leuke en beroemde Friday Night Funkin ontwikkeld door een aantal zeer creatieve fans en klaar om u de tijd van je leven, bewegen op de beat van de meest moderne muzikale thema's.

Je relatie met je liefje hangt aan een zijden draadje, ze heeft het gevoel dat je niet hard genoeg je best doet voor de relatie en ze is niet bereid bij je te blijven tenzij je haar je liefde in stijl laat zien, haar passie voor muziek is het enige dat haar van gedachten kan doen veranderen en weer bij je terug kan laten komen! Het is tijd om de wereld te laten zien wat je kunt doen om de liefde van je geliefde terug te winnen. Deze keer, met een veel stadser ritme, moet je onze kleine zangeres helpen de muzieknoten van elk level te volgen zonder ook maar één noot te missen. Lukt het je om je meisje te verrassen en haar weer gek te maken van liefde? Laat je grote talent voor de microfoon zien en zing tot je niet meer kunt zingen op een tomeloos ritme!

Geniet van de nieuwe wekelijkse remixes van de heetste muziek en laat je meeslepen door kleurrijke graphics en veel gedetailleerdere en leukere personages, waardoor je volop zult genieten van dit geweldige avontuur. Je krijgt ook de kans om de oude versies van het spel te spelen - voltooi de tutorial om het spel onder de knie te krijgen en doe mee met de pret!

Wie heeft Friday Night Funkin' Neo gemaakt?
Dit spel werd ontwikkeld door NinjaMuffin99, Phantom Arcade, Block en Evilsk8r deden de art en Kawai Sprite muziek.

Besturingselementen
  • CANTAR
  • START

Minitorneos, chat & make friends

Tags