Frogar.io

Frogar.io

-

24,323 Speelt

Vind het leuk
4.8 - 404 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
Prestaties & Highscores
<
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Frogar.io?

Frogar.io is een leuke online multiplayer game waar je speelt tegen honderden andere spelers die strijden om 's werelds grootste en slechtste kikker te zijn.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Frogar.io?

  • Wereldranglijsten, samen met de ranglijsten van je vrienden - voeg ze toe en neem het op tegen je vrienden en familie!
  • Speel tegen honderden andere spelers van over de hele wereld, zonder tijd te verspillen!
  • Een eenvoudig en lonend spel met veel plezier.
  • Speel nonchalant wanneer je maar wilt, beheers het spel om de beste te worden!
  • Dagelijkse missies en beloningen! Ontgrendel veel mooie kikkers, er komen regelmatig nieuwe kikkers bij!

Op het eerste gezicht, Frogar.io is een eenvoudig spel waar je het scherm aanraakt om je kikker te laten springen, vliegen te verzamelen, kikkers te doden, allemaal in een poging om de hoogste score te halen. Maar als je wat dieper kijkt, kun je veel doen in dit spelletje!

Er zijn veel verschillende strategieën die u kunt gebruiken. Of je nu passief wilt spelen, zo ver mogelijk van het gevaar af wilt springen, of direct in de actie wilt duiken, er is een speelstijl die bij alle soorten spelers past. Uiteindelijk is er altijd iets wat je kunt doen om je score te verbeteren en je zult je nooit vervelen!

Frogar.io is een heel mooi spel. Hoewel het simplistisch is, maakt de ontspannende soundtrack vermengd met de subtiele gloed en mooie details van de kikkers dit spel tot een waar plezier om te spelen. Als je dit spel nog niet hebt gespeeld, waar wacht je dan nog op?

Frogar.io is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SIGN UP
  • SKIP

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays. Voeg de eerste toe!

Voeg een gameplay toe!