Papa’s Donuteria

Papa’s Donuteria

3,590,466 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 30K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Papa’s Donuteria?

Ga aan de slag in de donutwinkel van het pretpark en verzorg de bestellingen zo goed mogelijk. Laat het bedrijf floreren door de beste donuts met de juiste ingrediënten te koken en krijg royale tips - maak de klanten gelukkig!

Hoe speel je Papa's Donuteria?
Papa's Donuteria is een videospel dat zich afspeelt in een pretpark. Tegelijkertijd komen er verschillende klanten binnen, die we op de hoogte moeten brengen van hun donutbestelling. Hiervoor moet u op het deeg rekenen, het bakken en afwerken met de bijbehorende vullingen, baden en toppings.

Je kunt je personage kiezen tussen Tony, Scooter of je kunt het naar wens maken. U kunt uw eigen karakter creëren met de kenmerken die u wilt, uw naam, uw haar en gelaatstrekken kiezen.

Papa's Donuteria Station en niveaus
Natuurlijk begint het spel moeilijker te worden naarmate de dagen verstrijken. Op de eerste dag leert u aantekeningen te maken van de klanten die in de winkel aankomen, daarna gaat u naar het "Deegstation", waar u het deeg en de vorm van de donut kunt kiezen.

De derde fase is het "Fry station" waar de donuts worden gebakken en we moeten controleren dat ze niet verbranden en draaien om perfect te koken.

Eindelijk, komt het leukste deel, de montage! In het "bouwstation" vindt u verschillende materialen om ze te decoreren en te baden. Je zult precies moeten doen wat de volgorde zegt om punten te verdienen en dus meer geld te verdienen aan het eind van de dag.

Ook zult u op zoek moeten gaan naar nieuwe klanten die aankomen terwijl u oude bestellingen plaatst, als u dit niet controleert zult u een boze klant hebben en zal u waarschijnlijk geen fooi achterlaten.

Hoe kun je meer spullen en geld verdienen bij Papa's Donuteria?
Naarmate de dagen verstrijken en je aan de doelstellingen voldoet, worden nieuwe smaken en toppings ontgrendeld. Tussen de dagen kunt u een spel spelen om meer geld te winnen, het bestaat uit races en werkt als een bonus in het spel.

Wie heeft Papa's Donutería gemaakt?
Papa's Donuteria is gemaakt met Flash om perfect te werken in de meeste moderne browsers. Papa's Donuteria wordt aangedreven door Flipline Studios. De eerste Papa Louie: toen Pizzas Attack! spel werd uitgebracht in hetzelfde jaar. In 2007 maakte Flipline toen hun eerste kookspel genaamd Papa's Pizzeria. Nu hebben ze een site genaamd Flipline Studios.com of Papalouie.com waar ze verschillende versies uploaden.

Papa’s Donuteria is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags