Paper.io

Paper.io

-

2,214,801 Speelt

Vind het leuk
3.8 - 26K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Paper.io?

Je doel is om zoveel mogelijk grondgebied te veroveren! In het begin lijkt het eenvoudig en kun je het spel snel onder de knie krijgen, maar pas op: er is veel concurrentie en niet iedereen kan winnen! Je moet je tegenstanders te slim af zijn en de beste strategie ontdekken om zoveel mogelijk ruimte te veroveren. Kijk uit! Je hebt een zwak punt. Je staart. Als een vijand het aanraakt, is dat het einde van je! Veel succes...

Hoe speel je Paper.IO?

In Paper.IO moet je het in een cirkelvormige arena opnemen tegen andere spelers om te proberen zoveel mogelijk land te veroveren. Je kruipt in de huid van een vierkant personage dat je kunt besturen met je computermuis. Dit personage zal een spoor achterlaten dat de grenzen aangeeft van het nieuwe gebied dat je gaat veroveren. Wanneer je een vorm tekent met dit spoor en het sluit, voeg je dit nieuwe fragment toe aan je territorium. Wees voorzichtig, je zult andere spelers tegenkomen die staan te popelen om hun eigen gebied uit te breiden. Om van ze af te komen moet je proberen hun paden af te snijden als ze proberen meer land te veroveren. Probeer de aanvallen van de tegenspelers te overleven en verover zoveel mogelijk land als je kunt en je zult de top van de server ranking bereiken.

Tips nodig om beter te worden in Paper.IO?

De sleutel tot het spel is om het juiste moment te kiezen om je zetten te doen. Je moet zoveel mogelijk terrein veroveren, maar probeer niet te veel. Speel op veilig en voeg beetje bij beetje terrein toe. Hoe minder je je blootstelt aan je vijanden, hoe minder kans je hebt om uitgeschakeld te worden. Onderschat geen enkele speler, hoe klein ook, ze kunnen je allemaal op elk moment neerhalen.

Wie heeft Paper.IO ontwikkeld?

Paper.IO werd in 2018 ontwikkeld door Voodoo Games en een jaar later werd het geüpdatet met het vervolg . Sinds de opkomst van .IO games zijn er talloze games in dit genre verschenen, maar Paper.IO is erin geslaagd een niche voor zichzelf te creëren en heeft sinds zijn release veel populariteit gewonnen.

Besturingselementen
  • MOVE

Minitorneos, chat & make friends

Tags