Plants Vs Zombies

Plants Vs Zombies

15,408,964 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 305K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Prestaties & Highscores
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Plants Vs Zombies?

We konden een nieuwe klassieker in Minigames niet missen. De beste online games zijn gratis in Minigames, en Plants vs Zombies mag je niet missen. Nog niet uitgespeeld? Geniet van Plants vs Zombies, het beroemdste tower defence videospel ter wereld. Plaats verschillende soorten planten met verschillende eigenschappen op het podium om de golf zombies tegen te houden.

Het uitgangspunt is even eenvoudig als aantrekkelijk: doe er alles aan om te voorkomen dat de zombies door de tuin het huis binnendringen. Om dit te doen, heb je een zeer originele verdediging tot je beschikking: een verscheidenheid aan gemuteerde planten. Sommige bijten en andere schieten dodelijke erwten af (normale of zelfs bevroren). Je kunt het pad zelfs beplanten met grote noten die vijanden vermaken terwijl je andere planten op ze schieten. Of mijnplanten die ontploffen bij de minste aanraking. Maar om je planten te laten groeien, heb je tijd en zon nodig. Hoe krijg je meer zon? Door zonnebloemen te kweken.

Naarmate je levels haalt, speel je nieuwe gewassen en gereedschappen vrij. Sommige daarvan zijn zo handig als de spade, waarmee je een zaaiing kunt rechtzetten die je nu als verkeerd beschouwt. Ontwikkel je strategie en overwin de verschillende golven om het level te winnen. Als de balk op nul staat, ben je geslaagd.

Dus, wat is het punt... in Plants vs Zombies?

Er gaat niets boven het spelen van Plants vs Zombies, dat weet je. Maar... weet je waar elk ding voor dient?

1. De zen-tuin

Eigenlijk is zen garden helemaal geen plant, maar een meer ontspannen spelmodus die zich richt op het laten groeien van spruiten en niet op het uitschakelen van vijanden.

2. Spek

Dit voorwerp kan na de eerste paar levels in het speltype adventure verschijnen. Je kunt het verkopen en een groot aantal munten krijgen.

3. De hypnoseta

In tegenstelling tot normale paddenstoelen wil je dat de zombie van dienst deze hallucinogene paddenstoel opeet, omdat hij gek wordt en zijn eigen metgezellen aanvalt.

4. De waterlelie

In de aquatische levels dient hij als basis voor het planten van landplanten om je verdediging te verbeteren of te diversifiëren.

Wie is de maker van Plants Vs Zombies?

Het succesvolle videospel en massaverschijnsel Plants vs Zombies is ontwikkeld door PopCap Games en gelanceerd in mei 2009. Je hebt Plants vs Zombies nu nog steeds niet gespeeld, dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de miljoenen mensen over de hele wereld die er al van hebben genoten.

Wat te spelen na Plants Vs Zombies

Het eerste wat je natuurlijk moet proberen is het volgende, Plants Vs. Zombies 2, ook op Minigames. En probeer ook Plants Vs. Zombies TD of TD2 of de Survival-versie te spelen.

Wie heeft deze Fangame gemaakt?

Deze versie genaamd Plants Vs. Zombies: Modded is ontwikkeld door LonelyStar en Jiangnan Game Development Company onder CC BY 4.0.

Plants Vs Zombies is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags