Zombiespellen

Ze zijn dood, maar ze leven ook nog. Ze bijten, ze zoeken je. Speel de beste zombie games online gratis. Wees voorzichtig om niet een van hen te worden, want... in Minispelletjes hebben we er veel! (Inclusief de beroemde Plants Vs Zombies) Ontdek de beste gratis online games op Minispelletjes.

Meest gespeeld Zombiespellen

Meest geliefd bij Zombiespellen

Zombiespellen

Zombiespellen gegevens

Ze zijn overal, ze zijn de levende doden, ze hebben honger en ze komen voor jou. De zombiespelen zijn aangekomen bij Minispelletjes! Geniet van grote klassiekers van het genre en de grappigste zombie-moordgames op het internet. Verdedig uw stad of andere collega-zombies van het worden van een zombie. Laat de vloek niet naar hen toe! Planten vs Zombies, Dead Rising, Call of Zombies, Braains.io, Zombies vs Brains en nog veel meer gratis zombie spelletjes vol risico's en spanning. Stel je plan op en zet het in actie in de zombie strategiespellen. Laat de crisis niet naar je stad komen en overleven. Laat geen zombies je tuin binnenvallen en gebruik je planten om ze op afstand te houden. Plant de zonnebloemen die je extra licht geven, zombies zullen het niet leuk vinden! Planten vs Zombies en zijn vele variaties is een enorm verslavend spel dat je niet kwijt kunt.
En als je een team, kun je niet missen de zombie multiplayer games: overleven de golven van zombies die zwerven de stad en laat de ramp niet inhalen met je.
In Minispelletjes vind je niet alleen zombie spelletjes waar je doel is om ze af te maken... Wat als zombies niet de vijand zijn? Word een van de duizenden zombies die de stad teisteren en ga voor de mensen! Zombie-apocalypsspelen worden van beide kanten gespeeld op Minispelletjes.
Doe mee met de beste online zombie games op Minispelletjes en vecht tegen ze, of sluit je aan bij hun rangen. Ontdek allerlei soorten afbeeldingen en verhalen in de leukste 2d zombie games. Rennen in een haast, of verberg je op de meest onwaarschijnlijke plaatsen om je doel in te halen
Haal de moed op, pak je wapens en herbeleef je favoriete horror- en actiefilms door gratis te spelen op Minispelletjes. Alle personages, verhalen en overlevingskansen zijn hier. Mis ze niet!