Rollem.io

Rollem.io

-

30,711 Speelt

Vind het leuk
4.7 - 447 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
Prestaties & Highscores
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Rollem.io?

Rollem.io is een gratis IO spel. Als je van dieren houdt, vooral van die kleine harige, liefdevolle bolletjes vacht die hamsters heten, dan zul je dol zijn op de hoofdrolspelers van dit multiplayer online io-spel.

Aanbiddelijke hamsters, unieke omgeving, en vaardigheid-gebaseerde controles alle mix samen om u de meest schattige io spel ooit. Bereid je voor op een nooit eerder vertoond avontuur terwijl je je hamster levelt en nieuwe voorwerpen vrijspeelt om er je eigen unieke hamster van te maken!

Rollem.io is een online multiplayer snelheidsrace spel waar je tegen mensen van over de hele wereld racet en probeert de snelste tijdrecords in elk level te verslaan!

Is het je opgevallen hoeveel gouden munten er per level zijn? Zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk verzamelt, want in de in-game winkel kun je skins en effecten vrijspelen die je hamster er nog unieker uit laten zien; sommige skins en effecten zijn beperkt en exclusief, dus let goed op!

Kijk uit voor die zwaaiende hamers, die je uit de weg zullen slaan zodat je valt en weer van voren af aan moet beginnen, gebruik de ventilatoren en veren om op hogere plaatsen in de levels te komen, waar misschien meer gouden munten te verzamelen zijn, of misschien zelfs het leveldoel! De levels in dit online spel zijn lastig, dus je moet ook altijd opletten waar je loopt, want er kunnen gaten of andere obstakels in de weg zitten die je afremmen of verhinderen dat je het level haalt. Spring, ontwijk en dash als je je een weg baant door terwijl je andere spelers ziet falen en vallen, wat een lol!

Merk op dat elke keer als het spel eindigt je wereldranglijstpositie verschijnt, dit betekent dat het spel ook competitief is, en je naam kan verschijnen in de wereldranglijst die je in het menu vindt, en als je goed genoeg bent, kan je naam daar vereeuwigd worden, en dat niet alleen; als je een recordtijd verslaat op een level, wordt je naam weergegeven op het leader board in het spawngebied. Maar ga door, want anderen zullen proberen je eigen tijd te verslaan en je van de lijst schoppen. Hoe lang kun je het volhouden?

Er is ook een level editor, dus als je een creatief persoon bent, kun je proberen je eigen levels te maken, die automatisch aan het spel worden toegevoegd voor spelers om op te racen! Rollem.io kan worden gespeeld in elke browser, op een computer of op een mobiel apparaat, vergeet niet om het uit te proberen of je zou kunnen missen op een geweldige gaming ervaring!

Ik zal niet steeds je aandacht stelen, speel met je schattige hamster, race met hem samen met andere mensen online, en het allerbelangrijkste; Geniet!

Wie heeft Rollem.io gemaakt?
Dit spel is ontwikkeld door Sakigames.

Besturingselementen
  • MOVE
  • SELECTEREN
  • GIRAR