Stick Fight

Stick Fight

1,278,028 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 37K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
<
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Stick Fight?

Ben je klaar voor actie? Zet jezelf in de huid van een Sitckman en bereid je voor om te vechten tegen golven van vijanden door gebruik te maken van al je zintuigen en vooral je reflexen! Koop verschillende wapens met het geld dat je krijgt en overleef de massale aanval van gevaarlijke vijanden.

Hoe vecht je in Stick Fight?
Stick Fight is een actiespel waarbij je tegen vier spelers moet vechten door het overwinnen van obstakels en verschillende niveaus.

Het personage is een stokfiguur en is precies gebaseerd op kleverige gevechten. Stokgevechten is een verscheidenheid aan vechtsporten die gebruik maken van verschillende modellen van "stokken": eenvoudig, lang, dun, stomp, hand, meestal houten om de tegenstander aan te vallen. Sommige technieken kunnen ook gebruikt worden met een sterke paraplu of zelfs een zwaard in de schede.

Stick Fight valt op door zijn retro esthetiek en deze graphics waren degenen die een grotere acceptatie hebben gehad binnen het gamer publiek. De stokjesfiguren worden voorgesteld door een gekleurde stift. Hoewel het eenvoudige graphics zijn, kun je tijdens het gevecht met je vuisten slaan met behulp van speciale combo's en wapens.

Als je een LAN-verbinding of een split-screen systeem hebt, kun je Sticky Fight spelen met andere internetspelers. Het spel heeft meer dan 80 verschillende niveaus en je kunt ze ook bewerken dankzij de meer dan 35.000 spelerskaarten in de Stoomwerkplaats.

Hoe speel je multiplayer in Stick Fight?
Helaas is het op dit moment niet beschikbaar voor lokale keyboard multiplayer, maar er wordt aan deze functionaliteit gewerkt.

Wie heeft Stick Fight gemaakt?
Sticky Fight is ontwikkeld door Landfall Games AB, een Zweeds bedrijf dat in 2015 is opgericht door Wilhelm Nylund. Deze jonge ontwikkelaar werd op jonge leeftijd genomineerd voor de ontwikkeling van zijn eerste games en besloot niet naar de universiteit te gaan en zich volledig aan de industrie te wijden.

Al snel ontwikkelden ze Clustertruck, een echt succes dat de uitbreiding van het jonge bedrijf mogelijk maakte. Jaren later zou Stick Fight aankomen om het succes van het bedrijf opnieuw te bevestigen.

Hoe speel je Stick Fight?

In Stick Fight kruip je in de huid van onze vechter Stickman. Je zult moeten vechten tegen golven van vijanden die je zullen proberen te verslaan in mêlee. Let op je bewegingen en synchroniseer je aanvallen want elke treffer die je ontvangt zal definitief zijn en een einde maken aan je spel. Om je vechter te besturen hoef je alleen maar de "links" en "rechts" toetsen op je toetsenbord te gebruiken. Met elke druk voer je een aanval uit en die moet je synchroniseren met de komst van een vijand. Als je te vroeg slaat, raak je in de lucht en krijg je een straf, waarin je niet kunt aanvallen. Als je te laat slaat, zal de vijand je bereiken en je automatisch raken. Als je genoeg vijanden hebt verslagen moet je het opnemen tegen een eindbaas, die je moet verslaan door combo's van aanvalsbewegingen aan elkaar te koppelen. Elke vijand die je verslaat levert je in-game munten op waarmee je wapens kunt kopen voor je krijger om zijn aanval en bereik te verbeteren.

Heb je advies nodig om beter te worden in Stick Fight?

Stick Fight gaat allemaal over timing. Wen aan de snelheid waarmee vijanden verschijnen, die in snelheid en aantal zal toenemen naarmate je vordert in het spel. Probeer te anticiperen op de bewegingen van de vijand. Vijanden zullen altijd verschijnen in groepen van 1, 2 en 3. Vergeet niet om wapens te kopen voor je personage en ze te upgraden. Geef de voorkeur aan degenen met meer bereik, deze zullen voorkomen dat je voorloopt in je aanvallen door te kunnen reiken. Vijanden op een grotere afstand.

Wat is de oorsprong van Stick Fight?

Stick Fight vindt zijn oorsprong in het "Stickman"-genre van spellen. Deze spelen zijn gebaseerd op zeer eenvoudige figuren die bestaan uit basislijnen voor het lichaam en de ledematen, en een bal voor het hoofd. Dankzij de eenvoud van dit ontwerp zijn deze personages zeer gemakkelijk te animeren en kunnen zij de meest spectaculaire bewegingen nabootsen die u zich maar kunt voorstellen. Stickman games staan bekend om hun uitstekende gameplay en snelle actie. Ben jij een fan van Stickman games? In Minigames kun je er een paar vinden.

Besturingselementen
  • MOVERTE/ATACAR