Subway Surfers

Subway Surfers

6,458,604 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 104K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Subway Surfers?

Subway Surfers spelen op Minispelletjes is nu mogelijk. Het beroemde spel dat in de TikTok-video's verschijnt, is nu op onze website te vinden. Veel plezier met een spannend race en actiespel waarin je op volle snelheid op een hoverboard kunt skaten terwijl je van de politie wegrent. Maak je klaar om munten te verzamelen door de ondergrondse tunnels en een zo hoog mogelijke score te halen.

Deze eindeloze runner test je vaardigheden om obstakels te ontwijken en zo snel mogelijk van baan te veranderen. Een achtervolgende vijand, munten, superkrachten, extra voorwerpen en obstakels maken dit spel tot een erg leuke ervaring - mis het niet!

Vermijd dat je tegen bussen en andere obstakels botst in drukke straten terwijl je achtervolgd wordt door politieagenten. Verzamel zoveel mogelijk gouden munten om nieuwe hoverboards te kopen en kijk uit voor ballonnen die je naar een speciaal bonuslevel brengen - kun jij aan de politie ontsnappen voordat het te laat is?

Hoe speel ik Subway Surfers?

In Subway Surfers speel je als een graffitikunstenaar die op de vlucht is voor een burgerwacht op het ondergrondse spoor. Om onze hoofdpersoon te besturen, moet je de pijltjestoetsen op je toetsenbord gebruiken. Gebruik "links" en "rechts" om treinen en obstakels te ontwijken. Als je op "omhoog" drukt, spring je en als je op "omlaag" drukt, rol je om lage obstakels te ontwijken.

Je personage heeft een troef achter de hand: hij heeft een "hoverboard" waarmee je sneller kunt bewegen en waarmee je een "extra leven" krijgt als je crasht. Druk op de spatiebalk om hem te gebruiken. Onderweg vind je boosters waarmee je hoger kunt springen, kort kunt vliegen of munten kunt aantrekken met een magneet. Verzamel tot slot zoveel mogelijk munten om de vaardigheden van je graffitikunstenaar te verbeteren.

In het geval dat je voor Subway Surfers APK kiest, worden deze zelfde acties bestuurd met een simpele veeg van je vingers over het touchscreen. Laat je niet misleiden door de ogenschijnlijke eenvoud, want naarmate de snelheid van het spel toeneemt, moet je beter opletten om niet tegen een ondergrondse, paal of obstakel te botsen.

Tips voor het spelen van Subway Surfers

Zoals veel endless runners is het spel Subway Surfers procedureel oneindig gegenereerd. De hoogste score halen is dus synoniem met in leven blijven en zo lang mogelijk rennen. Een van de trucjes die je kunt gebruiken om dit doel te bereiken in Subway Surfers voor PC is om een sleutel te gebruiken wanneer het "Game Over" scherm verschijnt.

Je kunt sleutels in Subway Surfers online op een eenvoudige manier gratis krijgen: als je doodgaat, ga je akkoord met het zien van een advertentie, hiermee kun je het spel voortzetten. Als alternatief kun je in Subway Surfers unblocked sleutels kopen voor echt geld.

Wil je tips om beter te worden in Subway Surfers?

Ervaren Subway Surfers spelers raden je aan om met twee vingers op het toetsenbordkruisje te spelen. Wijdt de rechtervinger aan de rechtertoets en trucjes en de linkervinger aan de linkertoets. Gebruik de rolactie om een sprong in de lucht te stoppen om te bepalen waar je landt. Probeer zo lang mogelijk op de daken van de treinen te blijven. Dit zijn veiligere gebieden met minder obstakels die van voren komen. Activeer je hoverboard als het moeilijk wordt en je dreigt te crashen. Verspil je sleutels niet aan het verlengen van een race, maar bewaar ze voor je beste prestaties. En vergeet vooral niet je vaardigheden te verbeteren. Besteed het geld dat je in elke race verdient aan het upgraden ervan.

Wie heeft Subway Surfers gemaakt?

Twee game-ontwikkelingsstudio's hebben Subway Surfers in de loop der jaren gemaakt. Kiloo Games was oorspronkelijk verantwoordelijk voor de programmering (2012-2020). Kiloo Games is bekend van spellen als Hugo: Black Diamond Fever, Happy Tree Friends of Commodore 64.

Vanaf 2020 is het onderhoud van het spel gedelegeerd aan SYBO Games. SYBO Games is een Deens bedrijf dat is opgericht in 2010. Sindsdien hebben ze spellen gemaakt zoals Powerflow, Cosmic Cab of Blades of Brim. Hoewel ze het spel pas de laatste jaren technisch hebben ontwikkeld, zijn ze de echte eigenaars van het intellectuele eigendom van Subway Surfers en de personages.

Andere versies van Subway Surfers

Je kunt Subway Surfers spelen op Minigames of op de officiële versies voor Android (APK) en iOS (IPA). Enkele van de meest gespeelde versies zijn: Subway Surfers 2, of sommige steden zoals Subway Surfers Hong Kong, Buenos Aires, Barcelona, Chicago of New York.

Subway Surfers is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • MOVERTE/SALTAR/DESLIZARTE
  • HOVERBOARD

Minitorneos, chat & make friends

Tags