Subway Surfers

Subway Surfers

5,306,157 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 88K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Subway Surfers?

Speel Subway Surfers online! Veel plezier met een spannend race- en actiespel waarmee je op volle snelheid op een hoverboard kunt schaatsen terwijl je van de politie wegrent. Vermijd botsingen met bussen en andere obstakels op drukke straten in de stad, terwijl u wordt achtervolgd door de wetshandhaving. Verzamel zoveel mogelijk gouden munten als je kunt om nieuwe hoverboards te kopen en kijk uit voor ballonnen die je naar een speciaal bonusniveau brengen. kun je aan de agent ontsnappen voordat het te laat is?

Hoe te spelen Subway Surfers

In Subway Surfers speel je de rol van een graffitikunstenaar die op de vlucht is voor een vigilante op de metrosporen. Om onze protagonist te besturen, zul je de pijltjestoetsen op je toetsenbord moeten gebruiken. Gebruik "links" en "rechts" om treinen en obstakels te ontwijken. Als je op "omhoog" drukt, spring je en als je op "omlaag" drukt, rol je om lage obstakels te ontwijken. Je personage heeft een troef achter de hand, hij heeft een "hoverboard" dat je sneller laat bewegen en je een "extra leven" geeft als je neerstort. Om het te gebruiken, druk op de "spatie" toets. Onderweg vind je boosters waarmee je meer kunt springen, kort kunt vliegen of munten kunt aantrekken met een magneet. Verzamel tenslotte zoveel mogelijk munten, daarmee kun je de vaardigheden van onze graffitikunstenaar verbeteren.

Wil je tips over hoe je beter kan worden in Subway Surfers?

De ervaren spelers van Subway Surfers raden aan om met twee vingers op het kruis van het toetsenbord te spelen. Wijdt de rechtervinger aan de rechterknop en trucs en de linkervinger aan de linkerknop. Gebruik de rol-actie om een sprong in de lucht te stoppen en te bepalen waar je landt. Probeer zo lang mogelijk op de daken van de treinen te blijven. Dit zijn veiliger gebieden met minder obstakels die van voren komen. Activeer je hoverboard als het moeilijk wordt en je ziet dat je kunt neerstorten. Verspil je sleutels niet aan het verlengen van een race, bewaar ze voor je beste prestaties. En bovenal, verwaarloos het niet om je vaardigheden te verbeteren. Besteed het geld dat je in elke race verdient om ze eerlijk te upgraden.

Wie heeft Subway Surfers ontwikkeld?

Dit platformspel werd mede-ontwikkeld door het bedrijf Kiloo en SYBO Games. Het werd uitgebracht in 2012 in zijn iOS-en Android-versies en later verscheen de browser versie ook. Sedertdien zijn nieuwe versies verschenen, gebaseerd op een rondreis langs verschillende steden over de hele wereld, waarbij de graphics werden aangepast om elke bestemming in herinnering te brengen.

Subway Surfers is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • MOVERTE/SALTAR/DESLIZARTE
  • HOVERBOARD

Minitorneos, chat & make friends

Tags