Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

9,228,173 Speelt

Vind het leuk
4.2 - 58K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Super Mario All Stars?

Super Mario Bros (1985) was het eerste deel van een belangrijke saga in de geschiedenis van videospellen. Het introduceerde een wereld en personages die uniek en zeer herkenbaar waren. En een zeer eenvoudige gameplay, die tegelijkertijd enorm gepolijst en leuk was.
Door het grote succes van dit spel volgde al snel een uitbreiding: The Lost Levels (1986). Deze herhaalde weliswaar het basisschema, maar voegde nieuwe levels en moeilijkheidsgraden toe. Niet lang daarna kwam er een echt vervolg(Super Mario Bros 2), met belangrijke visuele veranderingen en twee nieuwe hoofdrolspelers. In de loop van de volgende twee spellen, Super Mario Bros 3 (1988) en Super Mario World (1990), zou de serie de formule verfijnen en uitbreiden.

De laatste twee spellen vallen op door de toevoeging van kleurrijke en schattige kostuums (kikker, wasbeer of tanuki) die de hoofdpersoon tijdelijke krachten geven. Deze kostuums worden verkregen door het juiste voorwerp te vinden en bieden de mogelijkheid om in steen te veranderen, te slaan, te vliegen of onder water te ademen.
Super Mario All-Stars brengt deze vijf meesterlijke spellen samen in één cartridge, waardoor het een van de meest succesvolle compilaties van de jaren negentig is.

Wat maakt Super Mario All-Stars anders?

Super Mario All-Stars 3D (of Super Mario All-Stars 3D) bevat een aantal van de beste platformgames ooit ontworpen, die ondanks de jaren leuk en onderhoudend blijven.
Het kleurrijke Mushroom Kingdom en zijn inwoners zijn wereldwijd een icoon van de populaire cultuur geworden. En Mario en zijn broer Luigi zijn de grenzen overgestoken om met hun nieuwe film Super Mario Bros: The Movie.

In Mario 3d all stars heeft elke gamer zijn favoriet, maar de meeste spelers genieten van alle afleveringen. Ze kunnen in willekeurige volgorde worden voltooid, hoewel het raadzaam is de nummering te volgen. Nog een bewijs van het doorslaande succes is het feit dat de saga een oneindig aantal imitators kent. En dat zoveel gerenommeerde spellen de afgelopen drie decennia de formule hebben geïmiteerd. Maar natuurlijk niet zoals het origineel - sluit je nu aan bij de Mario party all stars!

Andere Super Mario-spellen

Super Mario All-Stars is een nieuwe computereditie van de Super Mario-videogamecollectie die in 1993 werd ontwikkeld! Na de release van Super Mario Bros: The Movie zijn ze weer in de mode gekomen. Het spel bevat nieuwe versies van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, en Super Mario Bros. 3.

Besturingselementen
  • MOVE
  • z SKIP

Minitorneos, chat & make friends

Tags