Agario

Agario

-

34,331,701 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 50K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Agario?

Geniet van Agar.io Minigames, het succesvolle multiplayer browserspel in de stijl van de strijd koninklijke, die een eigen genre creëerde, de .IO games. Velen hebben geprobeerd om het te kopiëren, maar geen enkele is in overeenstemming met de originele Agar.io.

Hoe win je in Agar.io?
Speel Hagar.io en word een cel die worstelt om te overleven in een server vol met andere gigantische cellen, die erop gebrand zijn om je te absorberen om groter te worden. Controleer uw cel en voed u met de cellen van andere spelers of met deeltjes die verspreid zijn over het podium. Hoe meer je eet, hoe groter je cel zal zijn en hoe groter je vijanden zullen zijn.

Als het je lukt om te overleven en te groeien, kun je de grootste cel in de server worden en de eerste in het klassement zijn. Maar laat je niet voor de gek houden, de rest van de spelers zal graag je troon van je afpakken en zal op zoek zijn naar eventuele gebreken in je. Vecht om aan de top te blijven en blijf jagen op andere kleinere spelers.

Het spel houdt je score bij terwijl je bezig bent, en biedt zelfs een real-time leaderboard dat de beste resultaten laat zien op een bepaalde server. Er is echter geen blijvende vooruitgang te boeken. Als je verliest, moet je vanaf het begin opnieuw beginnen.

Wat zijn de elementen in Hagar.io
?
Je kunt drie soorten entiteiten vinden in Agar.io:

 • Pellets: Dit zijn de deeltjes die over de hele kaart verspreid zijn. Ze dienen als voedsel en als je ze opneemt zal je cel iets in omvang toenemen.
 • Cellen: vergelijkbaar met de jouwe, ze worden gecontroleerd door andere spelers. De kleinere die je kunt absorberen, rennen weg van de grotere.
 • Virussen: ze hebben de mogelijkheid om grotere cellen in vele stukken te verdelen. Als je cel klein is, zul je ze kunnen gebruiken om jezelf te beschermen tegen vijanden die veel beter zijn dan jij.

Maar het gaat niet alleen om het eten. Verdeel je cel en gooi een stuk in de richting van de cursor. Je kunt een verstrooide vijand vangen en absorberen, of misschien gebruiken om te ontsnappen aan een bijzonder gevaarlijke vijand. Je cellen zullen weer samenkomen na een tijdje spelen.

Voordat u begint met uw spel, kunt u het uiterlijk van uw cel aanpassen. U heeft een selectie van aspecten waaruit u kunt kiezen, of u kunt uw eigen aspecten creëren met een beeld van uzelf. En om iedereen te laten weten wie je bent, kun je de cel naar jezelf vernoemen.

Agar.io
spelmodi
Kies uit 4 spelmodi:

 • FFA
 • Slag bij Royale
 • Teams
 • Experimentele

Die Hagar creëerde.
Agari.io werd gecreëerd door Matheus Valadares, een Braziliaanse ontwikkelaar die pas 19 jaar oud was, in 2015, en publiceerde het op Reddit en bereikte een groot succes in een zeer korte tijd, dankzij de verspreiding in sociale media en platforms zoals Twitch en Youtube. In de loop van dat jaar zijn ze bezig geweest met het verbeteren en updaten ervan tot het einde van dat jaar hebben ze de iOS- en Android-versies uitgebracht.

Ben je klaar om het tegen de rest van de cellen op te nemen en te vechten voor de top van het klassement?

FAQS: Veelgestelde vragen Agar.io

Hoe kom je aan een huid op Hagar.io?
Terwijl je speelt, zul je verschillende huiden zien rondzweven in Agar.io. Om toegang te krijgen, is het zo eenvoudig als het typen van de naam van de skin die je wilt gebruiken (als je het al ontgrendeld hebt). U kunt het ook selecteren uit de Skins lijst in het "eigendom" tabblad.

Hoe val je apart aan in Agar.io?
Split aanval is wanneer je minstens 266% groter bent dan een andere speler en je splitst je op om ze te consumeren. Merk op dat het zich splitst in de richting van de muis. Wanneer u een volledige cel bent, hoeft u slechts 10% groter te zijn dan een andere speler om ze te consumeren, maar wanneer u gesplitst bent, moet uw cel 33% groter zijn dan uw doel.

Hoe verwijder je agar.io lag?

 • Kies de server die het dichtst bij uw locatie ligt
 • Schakel de extensies en plug-ins van uw browser uit
 • Sluit andere tabbladen, stop andere bewerkingen die het netwerk verbruiken
 • Speel Hagar.io in de incognitomodus.
 • Geen Skins Agar.io instellingen:

Hoe krijg ik een skin in Agar.io?

Tijdens het spelen zul je zien dat er verschillende skins rondzweven in Agar.io. Om toegang te krijgen, is het zo simpel als het intypen van de naam van de skin die je wilt gebruiken (als je hem al ontgrendeld hebt). U kunt het ook selecteren uit de lijst van skins in het tabblad "eigendom".

Hoe splits je een aanval in Agar.io?

Split attack is wanneer je minstens 266% groter bent dan een andere speler en je splitst op hen om ze op te eten. Merk op dat je splitst in de richting van je muis. Als je een volle cel bent, hoef je maar 10% groter te zijn dan een andere speler om ze te consumeren, maar als je gesplitst bent, moet je cel 33% groter zijn dan je doelwit.

Hoe lag te verwijderen uit agar.io?

 • Kies de server die het dichtst bij uw locatie is
 • Schakel uw browserextensies en add-ons uit
 • Sluit andere tabbladen, stop andere netwerkgebruikende operaties
 • Speel Agar.io in incognito mode
 • Agar.io "Geen Skins" Instellingen

Minitorneos, chat & make friends

Tags