Slither.io

Slither.io

-

22,640,926 Speelt

Vind het leuk
4.2 - 72K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Slither.io?

Sinds het verschijnen van de .IO spellen hebben velen geprobeerd het succes van Agar.io te overtreffen en als men erin geslaagd is om een beetje dichterbij te komen, dan is dat Slither.io. Speel deze geweldige titel in Minigames en zoek naar rivalen om het hoofd te bieden vanaf onze Multiplayer Games pagina.

Hoe speel ik Slither.io?
Speel Slither.io en rijd een kleine slang of worm waarvan het doel is om op te groeien tot de grootste op de kaart. Om dit te doen moet je de korrels of deeltjes opeten die je verspreid over het speelveld vindt. Je zult ook de slangen van andere spelers moeten afmaken en zich moeten voeden met hun overblijfselen.

Hoe hoger je klimt, hoe moeilijker de val zal zijn. Als je slang wordt gedood, zul je vanaf 0 moeten beginnen en beetje bij beetje terug moeten groeien. Als het je lukt om te overleven en de grootste slang te worden en aan de top van het klassement van de server te staan, wees dan voorzichtig, de andere spelers zullen je graag onttronen en je plaats innemen.

Hoe win je bij Slither.io?
Om andere spelers te vernietigen zul je ze moeten laten crashen in het lichaam van een andere slang. Je kunt een turbo gebruiken en een andere slang in de weg staan, of je kunt je slang om een andere slang heen wikkelen om haar bewegingen te beperken en haar te dwingen om te botsen. Wees voorzichtig en vertrouw jezelf niet als je de top van het klassement van de server hebt bereikt. Zelfs de kleinste slang kan de grootste doden.

In Slither.io vindt u 4 soorten entiteiten:

  • Pellets: Dit zijn de basisdeeltjes waar je slang zich mee voedt. Ze liggen verspreid over de hele kaart en vergroten de lengte van je slang met +1.
  • Verlichte Pellets: Dit zijn pellets die uit eigen vrije wil over de hele kaart bewegen en moeilijk te vangen zijn. Deze korrels vergroten de lengte van uw slang met +100.
  • Slangen: worden gecontroleerd door andere spelers en variëren in lengte. Als je er een krijgt, verandert het in lichtvlekken waar je je mee kunt voeden. Elke lichtvlek vergroot de lengte van uw slang met +11.
  • Snake Pellets: korrels die door de slangen worden losgelaten als ze de turbo gebruiken om zichzelf een boost te geven op het podium. Afhankelijk van de grootte van de slang die ze loslaat, zullen deze korrels de lengte van je slang met +1 tot +40 doen toenemen.

In Slither.io kunt u uw slang aanpassen door de kleur te kiezen die u wilt, of maak het van 0 door de kleur van elke link te kiezen.

Wie heeft Slither.io gemaakt
?
Het spel is ontwikkeld door Steve Howse voor Lowtech Studios in 2016. Het werd tegelijkertijd uitgebracht voor PC, iOS en Android. In een tijd waarin Hagar.io aan de top stond en een nieuw genre had gecreëerd, werd Slither.io zeer goed ontvangen en bereikte het in zeer korte tijd een grote populariteit.

Datzelfde jaar werd het geüpdatet met teamplay, meer slangenkleuren, doodteller, ping indicator en chat in alle game rooms. Ga online, kies je slang en word de beste op de server!

FAQ's Slither.io

Hoe speel je Slither.io?
Voer de Mini-Games in en kies Slither.io. Kies gewoon een naam en je kunt beginnen met spelen. Merk op dat u de muis gebruikt om over het scherm te bewegen.

Hoe word je de grootste slang in Slither.
De manier om te groeien is door de kleine bolletjes op de kaart op te eten, de speciale bollen te verzamelen en andere grotere slangen die je op je scherm ziet te omringen.

Hoe speel je Slither.io met vrienden?
Slither.io is een spel dat niet toestaat om met meerdere spelers te spelen. Er is extra software, maar omdat het geen officieel spel is, is het niet aan te raden om het te gebruiken.

Hoe win je in Slither.io?
Er zijn strategieën die je helpen om Slither.io gemakkelijker te winnen. Naast het omringen van andere slangen kun je ook de aandacht vestigen op of gewoonweg afleiden wie je aanvalt. Het is praktisch, maar we verzekeren u dat velen op deze manier hebben gewonnen.

Hoe word je de grootste slang in Slither.io?

De manier om te groeien is door het eten van de kleine balletjes die op de kaart liggen, het verzamelen van de speciale orbs en het omsingelen van andere grotere slangen die we op ons scherm zien.

Hoe kan ik Slither.io met vrienden spelen?

Slither.io is een spel dat niet toestaat dat je met meerdere spelers speelt. Er is extra software, maar omdat het geen officieel spel is, wordt het niet aanbevolen.

Hoe te winnen bij Slither.io?

Er zijn strategieën die u zullen helpen winnen Slither.io gemakkelijker. Naast het omsingelen van andere slangen, kun je ook de aandacht trekken of gewoon degene afleiden die je aanvalt. Het is praktisch, maar we verzekeren u dat velen op deze manier hebben gewonnen.

Besturingselementen
  • SELECCIONAR/CORRER
  • MOVE

Minitorneos, chat & make friends

Tags