ArmzLegends

ArmzLegends

6,451 Speelt

Vind het leuk
3.5 - 5 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je ArmzLegends?

ArmzLegends is een Play-To-Earn stijl spel om NFT te verdienen op Binance Smart Chain.

Het doel van ArmzLegends is om een leuke spelervaring te bieden aan haar spelers, alsmede een gemeenschap eromheen op te bouwen, dit alles met als doel dat spelers echte winsten kunnen verdienen.

In ArmzLegends moeten spelers de machtigste Armz in het universum rekruteren om de legendarische vijanden van hun eigen universum te verslaan. Met elke overwinning verdienen spelers PROT-fiches, die ze kunnen gebruiken om meer Armz aan te werven of hun bestaande Armz te upgraden.

Hoe speel ik ArmzLegends?

Om ArmzLegends te spelen moet je MetaMask downloaden en installeren, een browserextensie die compatibel is met elke browser. Downloadlinks kunnen worden gedownload voor de Chrome Web Store, Firefox Add-ons en Edge add-ons; MetaMask is ook compatibel met de Brave-browser en kan worden geïnstalleerd op iOS en Android.

Hoe maak ik een ArmzLegends account aan?

Met MetaMask gedownload en geïnstalleerd kunt u nu een account aanmaken; de te volgen stappen zijn als volgt:

 1. Klik op de knop Een portefeuille aanmaken.
 2. Maak een wachtwoord, dat zal worden gebruikt om in te loggen in MetaMAsk in dezelfde browser.
 3. Voltooi het proces en klik op Bevestigen.

Na het aanmaken van een account op MetaMask zal deze standaard worden gebruikt op Ethereum Mainnet. ArmzLegends en PROT vereisen echter dat de portemonnee op het Binance Smart Chain Mainnet wordt opgezet. Volg de onderstaande stappen om het BSC-netwerk aan te maken:

1. Open het Instellingenmenu door op de cirkel rechtsboven in het scherm te klikken.

2. Klik op Netwerken en Netwerk toevoegen.

3. Voer de volgende informatie in

 • Netwerk naam: Binance Smartt Chain
 • Nieuwe RPC URL: bsc-dataseed.binance.org
 • Keten ID: 56
 • Valuta Symbool: BNB
 • Blokkeer Explorer URL: https://bscscan.com

4. Klik op Opslaan en keer terug naar het hoofdmenu.

5. Controleer dat MetalMask is geconfigureerd voor het Binance Smart Chain netwerk bovenaan het scherm.

Wat zijn Armz?

Armz zijn de NFTs die ArmzLegends aanbiedt om mee te spelen; elke account kan zoveel Armz hebben als ze willen; echter, om een Armz te bezitten moet je PROT en BNB hebben. De munt wordt altijd in $ berekend en in real time omgezet in het PROT-equivalent. BNB's daarentegen worden als vergoeding naar het ontwikkelingsbeheer gestuurd.

NFT Armz hebben verschillende waarden en kenmerken:

 • Mana die hun zeldzaamheid bepaalt.
 • Winstpercentage afhankelijk van hun zeldzaamheid.

Hoe het winstpercentage te verhogen?

Door PROT aan uw Armz toe te voegen kunt u de kracht ervan verhogen, d.w.z. het winstpercentage verhogen, tot een maximum van 3 keer per Armz met een extra verbeteringspercentage van 5% tot een maximum van in totaal 15%. De kosten in PROT variëren naargelang de zeldzaamheid van de Armz die geüpgraded worden:

 • Gemeenschappelijk: $20 in PROT
 • Zeldzaam: $30 in PROT
 • Epic: $40 in PROT
 • Legendarisch: $50 in PROT

Aan de andere kant kun je de zeldzaamheid van een Armz opwaarderen door 3 Armz van dezelfde zeldzaamheid. Door dit te doen wordt één Armz geüpgrade naar een hogere zeldzaamheid en worden de andere twee Armz verbruikt.

Als ze veel voorkomen, zullen ze zeldzaam worden. Als ze zeldzaam zijn, wordt het episch. Epic kan niet geupgrade worden naar legendarisch. In ruil daarvoor heb je 3% kans op een extra upgrade. Koop nu je Armz om deel te nemen aan de zwaarste gevechten, upgrade je Armz en verdien geld met elk voltooid gevecht/transactie op ArmzLegends.

Hoe speel je ArmzLegends?

Zodra de speler zijn Armz heeft gerekruteerd, kan hij het opnemen tegen 3 legendarische vijanden. De gevechten zijn een kettingtransactie gebaseerd op de kracht van de gekozen Armz en hun tegenstander, die bepaalt of de speler wint of verliest. Elke overwinning levert PROTs op, die deel gaan uitmaken van de persoonlijke ArmzLegends account van de speler.

Is ArmzLegends veilig om te spelen?

Het ArmzLegends systeem is volledig veilig dankzij zijn blockchain status. De PROT die na een wedstrijd wordt verdiend, wordt weergegeven in de beloningsbalk van de speler linksboven in het scherm. De speler kan zijn PROT opeisen uit de beloningspot in ruil voor een belasting op vervroegde opname. De belasting begint aanvankelijk op 30%, maar wordt elke dag met 2% verminderd tot 0%. Telkens als de speler PROT opneemt, gaat de belasting terug naar 30%. Anderzijds is de ArmzLegends marktplaats gebaseerd op ERC-721 NFTs, d.w.z. de Armz zelf; om de mogelijkheid van transactiezwendel met NFT contracten uit te sluiten, gebruikt ArmzLegends een speciale marktplaats waar gebruikers NFTs kunnen noteren en kopen.

Hoe kan ik ArmzLegends spelen?

Downloadlinks kunnen worden gedownload voor de Chrome Web Store, Firefox Add-ons en Edge add-ons; MetaMask is ook compatibel met de Brave-browser en kan worden geïnstalleerd op iOS en Android.

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags