Cantina Royale

Cantina Royale

60,505 Speelt

Vind het leuk
3.5 - 29 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Cantina Royale?

Cantina Royale is een Play-To-Earn actie shooter met 3D personages in de vorm van NFT.

Het is het eerste Battle Royale-spel met PvP- en PvE-speltypen dat zich afspeelt in de ruimte en een eigen metaverse heeft, de zogenaamde Cantina Metaverse.

De Metaverse van Cantina Royale is waar de onderwereld van de melkweg zich verzamelt, waar elk personage eer en glorie zoekt door de meest opwindende en hectische gevechten.

Kies je unieke NFT karakter en doe mee aan Battle Royale gevechten om geweldige beloningen te verdienen.

Wat voor karakters heeft Cantina Royale?

Cantina Royale bevat allerlei personages uit het hele melkwegstelsel, talloze buitenaardse soorten die de meest eigenaardige en bizarre levensvormen vertegenwoordigen. Elk karakter is uniek in de Cantina Royale Metaverse dankzij hun NFT status.

Alle soorten zijn volledig speelbaar en kunnen zich een weg naar succes vechten, overvallen en bevechten. Behaal de beste beloningen door overwinningen te behalen in de verschillende spelmodi van Cantina Royale.

De eerste speelbare personages in Cantina Royale behoren tot de galactische apensoorten en zijn geïnspireerd op de Board Apes Yacht Club. Kies je personage en begin aan een Cantina Royale Battle Royale avontuur.

Binnenkort komen er nieuwe collecties geïnspireerd op beroemde iconen zoals NFT.

Wat zijn de kenmerken van de Cantina Royale karakters?

De NFT personages in Cantina Royale zijn volledig functionele 3D figuren. In gevechten bieden ze de speler geweldige gameplaymogelijkheden, met acties als mobiliteit en schieten met twee sticks, realtime wisselen tussen wapens, de mogelijkheid om over de grond te rollen als ontwijking en nog veel meer. Dit alles met een bewegingssnelheid die meer gevorderde spelers in staat stelt hun volledige potentieel te benutten.

Welke spelmodi biedt Cantina Royale?

Cantina Royale biedt zijn spelers twee belangrijke spelmodi: PvE en PvP.

In de PvE spelmodus kun je samenwerken met andere spelers om kerkers te plunderen op zoek naar grote beloningen. Je moet AI-bestuurde vijanden verslaan om de ultieme prijs van de arena op te eisen en deze te delen met je strijdmakkers. Overwin verdedigingssystemen en claim de overwinning in de meest gevaarlijke en uitdagende invallen.

In PvP of player vs player-gameplay neem je het in realtime op tegen andere spelers, waarbij slechts één speler overeind kan blijven om de grote eindbeloning op te eisen. Vecht online tegen 15 andere spelers in gevechten tot de dood en houd het tot het einde vol om je persoonlijke voorraad te vergroten - er kan er maar één over zijn!

Hoe werkt het studiebeursprogramma van Cantina Royale?

Het studiebeursprogramma van Cantina Royale stelt spelers in staat hun eigen NFT-karakters aan andere spelers te verhuren, zodat zij kunnen spelen en de beloningen onder hen kunnen verdelen. Spelers die Cantina Royale gratis willen spelen, zullen dit dus kunnen doen via de gehuurde NFT's van andere spelers.

Bovendien kunnen spelers dankzij de Cantina Royale Marketplace NFT-personages ruilen om hun verdiensten te verhogen.

Word nu lid van de Cantina Royale Metaverse, kies je NFT karakter en begin winst te maken met je speeluren en je overwinningen in gevechten. Krijg geweldige beloningen in PvE- en PvP-modi, naast de mogelijkheden die het beurssysteem en de eigen ruil- en beheermarktplaats van de NFT bieden.

Besturingselementen
 • MOVE
 • SIGN UP
 • VUUR

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Cantina Royale?

 1. Golden Bros
 2. Ninja Clash Heroes 3D
 3. Moon Clash Heroes
 4. State of Survival
 5. Zooba: Zoo Battle Arena

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Cantina Royale?

 1. Only Up Go!
 2. Arsenal Online
 3. Robbery by Pro
 4. Rising Up
 5. Pixel Craft Survival