Golden Bros

Golden Bros

80,151 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 30 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Golden Bros?

Golden Bros is een Free-To-Play Play-To-Earn spel waarin we grote winsten kunnen verdienen door onze uren van spelen dankzij de Blockchain-gebaseerde technologie.

Netmarble presenteert de eerste AAA-geproduceerde crypto-battle, Golden Bros, een real-time P2E Battle Royale waarin je kunt deelnemen aan intense multiplayer gevechten.

Het is een free-to-play drie-op-drie multiplayer third-person shooter beschikbaar voor PC, iOS en Android. Speel als een van de Bros Free-To-Play avatars of duik in hun NFT universum om te investeren in je unieke personage en begin grote beloningen te verdienen met je epische overwinningen.

Hoe speel je Golden Bros?

De kern van de gameplay in Golden Bros is snelle en leuke 3 minuten durende gevechten op zoek naar grote beloningen. Neem deel aan 3v3 cryptogevechten, werk als een team en vernietig je tegenstanders samen met je vrienden.

Tijdens de wedstrijden kun je Ability Capsules verwerven waarmee je je krachten kunt aanpassen om je karakterconfiguratie aan te passen aan de manier waarop je speelt.

Hoe werkt Play-To-Earn?

Als je besluit om je onder te dompelen in het Golden Bros Play-To-Earn-universum, kun je investeren in je NFT Bros om een unieke, volledig aangepaste avatar te creëren waarmee je winst genereert via je urenlange spel. Hoe meer je speelt, hoe meer winst je verdient; hoe beter je speelt, hoe meer winst je verdient voor je virtuele portemonnee.

Bovendien kun je deelnemen aan de speciale Battle Royale modus om de grootste en meest waardevolle prijzen te winnen.

Is Golden Bros veilig?

Golden Bros is gecreëerd door gaming gigant Netmarble en gebruikt op Binance gebaseerde Blockchain technologie om de geldigheid en veiligheid van zijn NFT transacties te garanderen. Dit alles om spelers de vrijheid te bieden hun Blockchain wereld uit te breiden.

Om toegang te krijgen tot de monetisatie van het spel moet je een eigen Binance account aanmaken om veilig te kunnen beginnen handelen.

Golden Bros gebruikt zijn eigen virtuele munteenheid, GBC Token, die kan worden verkregen zodra men zich registreert in het spel.

Welke karakters biedt Golden Bros aan?

Golden Bros biedt spelers een aantal unieke personages, elk met hun eigen verhaal. Elk van hen biedt zijn eigen unieke vaardigheden; zoek er een die het best past bij de manier waarop je het spel speelt:

 • Gregory
 • Dame Donder
 • Margaret
 • Master Kung
 • Braine Newey
 • Suiker Suiker
 • Shooting Star K
 • Jennifer
 • Kroonjager

Bovendien kun je je personage configureren met unieke kostuums die bepaalde vaardigheden versterken of andere, zodat elke speler zijn ideale configuratie kan vinden. De skins bestaan uit drie categorieën die overwinningsbonussen en verschillende aantallen spelen per dag mogelijk maken:

 • Klassiek: Overwinningsbonus x1.00: Dagelijkse gevechten x3
 • Luxe. Overwinningsbonus x3.00. Dagelijkse gevechten x10.
 • Premium: Overwinningsbonus x4.33: Dagelijkse gevechten x10

Hoe worden NFT's gebruikt in Golden Bros?

Golden Bros werkt met verschillende soorten NFT's die uw Play-To-Earn ervaring veel rijker en dieper maken. Van kostuums en huiden tot uitrusting en wapens. Golden Bros moedigt spelers aan om NFT transacties te doen van al deze items om hun karakters meer aan te passen en er grote winsten mee te maken.

Dompel jezelf onder in Golden Bros crypto gevechten en doe mee aan hectische 3-op-3 team gevechten. Pas je avatar aan en voltooi de meest voordelige transacties met je NFT assets voor geweldige beloningen.

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Golden Bros?

 1. FireStorm
 2. Farm Clash 3D
 3. State of Survival
 4. Light⚡Nite
 5. Vortex 9

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Golden Bros?

 1. Only Up Go!
 2. Arsenal Online
 3. Robbery by Pro
 4. Rising Up
 5. Pixel Craft Survival