Friday Night Funkin'

Friday Night Funkin'

5,427,713 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 105K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
Prestaties & Highscores
<
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Friday Night Funkin'?

Friday Night Funkin' is een leuk en uniek muziekritmespel om je muzikale kennis en reflexen te testen. Je probeert je vriendin te kussen, want dat wil je het liefst van de hele wereld, maar haar kwaadaardige vader laat je niet bij haar in de buurt komen en zijn enige bedoeling is jouw leven te beëindigen om zijn kleine meisje te beschermen.

Maar je hebt een kleine kans om je droom te vervullen! Haar vader is een voormalige rockster, dus de enige manier om bij haar hart te komen en je leven te redden is door de kracht van muziek - probeer alle muzieknoten op het juiste moment te spelen om genoeg punten te verdienen en het spel te winnen!

Weet je hoe je Friday Night Funkin' moet spelen?

Eerst moet je de tutorial level te voltooien, beginnen met de voortgang door het verhaal of ga naar de vrije spelmodus en spelen tegen een willekeurig personage in het verhaal van het spel. In de verhaalstand kun je de moeilijkheidsgraad instellen die het best bij je vaardigheden past. Het spel bevat een verscheidenheid aan frisse en originele nummers om te spelen, variërend van makkelijk tot moeilijk.

Wie heeft Friday Night Funkin' gemaakt?

Dit spel is ontwikkeld door NinjaMuffin99, PhantomArcade3K en Evilsk8r deden de Art en de muziek is van Kawaisprite. Via deze link op itch.io kun je de makers steunen.

*Nieuwe update: Nu kun je Friday Night Funkin' (FNF MOBILE) spelen vanaf je mobiel, elk apparaat of tablet! Laat het ritme zien dat je in je hebt.

Besturingselementen
  • RITMO
  • START