Geometry Dash

Geometry Dash

25,101,507 Speelt

Vind het leuk
3.7 - 262K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Prestaties & Highscores
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Geometry Dash?

Je kunt Geometry Dash nu gratis online spelen op Minigames, de klassieker van mobiele apparaten, nu in je browser, zodat je Geometry Dash op pc of mobiel kunt spelen! Zoek de grenzen van je geduld op en stel je vaardigheden op de proef - hoe ver kun jij komen zonder dood te gaan?

Hoe speel ik Geometry Dash
En Geometry Dash Online heb je alle kracht met één klik op de knop, je hoeft Geometry Dash of Geometry Dash apk niet te downloaden, alles online. Je bestuurt een vierkant personage dat eindeloos door een level raast in de stijl van klassieke platformspellen. Op je weg verschijnen talloze obstakels, valpartijen, sprongen en vallen waar je op het juiste moment overheen moet springen om je race naar de finish voort te zetten. Timing en ritme zijn essentieel in dit avontuur.

Voor het begin van elk spel kun je kiezen als welk personage je wilt spelen - kies uit meer dan 40 ontwerpen!

Hoe win je in Geometry Dash?
Ben je meteen bij de start gecrasht? Maak je geen zorgen, je personage zal vele malen sterven voordat je een level kunt halen. Een klein scorebord houdt bij hoeveel pogingen je nodig had om het doel van elk level te bereiken. De sleutel tot dit alles is het beheersen van je frustratie, geduld hebben en consequent zijn. Vertel ons in de comments hoe vaak je doodging voordat je elk level kon uitspelen.

Minigames tip voor het winnen van Geometry Dash: Zet het geluid niet uit, de muziek helpt je om het ritme te pakken te krijgen en je zult het juiste moment om te springen aanvoelen.

Hoe maak je een level in Geometry Dash?
Spelers kunnen levels van verschillende lengtes maken en ze uploaden zodat iedereen ze kan spelen. Deze levels worden ingedeeld in vijf niveaus op basis van lengte:

  • Tiny: met een lengte van minder dan 10''.
  • Kort: van 10'' tot 29'' lengte.
  • Medium: van 30'' tot minder dan een minuut lang.
  • Lang: van 1 minuut tot 1:59 minuten lang.
  • XL: meer dan twee minuten lang.

Elk niveau dat je maakt, heeft een unieke ID en wordt idealiter gesorteerd in mappen. Je kunt ook tot 80.000 verschillende objecten maken en hun functionaliteit of beweging bewerken. Levels met minder dan 100 objecten worden verwijderd.

Wie heeft Geometry Dash gemaakt?
Het originele spel was het geesteskind van de Zweedse ontwikkelaar Robert Topala, binnen de Geometry Dash-wereld bekend als RobTop. Het werd vervolgens ontwikkeld door het onafhankelijke bedrijf RobTop Games en in 2013 uitgebracht voor mobiele apparaten. Een jaar later werd het ook uitgebracht op het digitale distributieplatform Steam. De ontwikkeling nam vier maanden in beslag en heette oorspronkelijk The Impossible Game. Volgens RobTop is het spel geïnspireerd op titels als: Super Mario Bros, Bit.Trip, Super meat Boy, Flappy Bird of Clash Royale.

Heb geduld, kies je personage en probeer alle levels in zo min mogelijk pogingen te halen.

Andere versies van Geometry Dash op Minigames
Als je andere scenario's en complicaties van het spel wilt proberen, kun je dat doen zonder te downloaden: Geometry Dash Subzero, Geometry Dash Lite, Geometry Jump, La versie 2.1, Neon World of Geometry Dash 2.

Geometry Dash is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SKIP

Minitorneos, chat & make friends

Tags