Geometry Dash

Geometry Dash

20,519,615 Speelt

Vind het leuk
3.7 - 221K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Geometry Dash?

U kunt nu gratis Geometry Dash Online Mini-Games spelen - de klassieker onder de mobiele apparaten, nu in uw browser! Zoek de grenzen van je geduld en test je vaardigheden. Hoe ver kun je gaan zonder te sterven in de poging?

Hoe speel je Geometry Dash?
In Geometry Dash Online heeft u met één klik alle kracht. Je bestuurt een vierkant personage dat meedogenloos door een podium wordt gedreven in de stijl van klassieke platformspellen. Onderweg kom je een veelheid aan obstakels, valpartijen, sprongen en valstrikken tegen waar je op het juiste moment overheen moet springen om je race naar het doel voort te zetten. Timing en ritme zijn de sleutel tot dit avontuur.

Voordat u begint met elk spel kunt u kiezen met welk karakter u wilt spelen - kies uit meer dan 40 ontwerpen!

Hoe win je in Geometry Dash?
Ben je gecrasht toen je voor het eerst begon? Maak je geen zorgen, je personage zal vele malen sterven voordat hij een level kan halen. Een kleine marker zal het aantal pogingen registreren die je nodig hebt om het doel van elk niveau te bereiken. De sleutel tot dit alles is het beheersen van uw frustratie, het geduldig en consequent zijn. Vertel ons in de commentaren hoeveel keer je stierf voordat je elk niveau kon afmaken.

Minigame tip voor het winnen van Geometry Dash: Zet het geluid niet uit, de muziek zal je helpen de beat in te stellen en je krijgt een beter gevoel van wanneer je moet springen.

Hoe maak je een niveau in Geometry Dash?
Spelers kunnen levels met variabele lengtes maken, die door iedereen kunnen worden geüpload. Deze niveaus worden op basis van hun duur in vijf categorieën ingedeeld:

 • Klein: minder dan 10 minuten lang
 • Kort: van 10 tot 29'' in lengte.
 • Medium: van 30'' tot minder dan een minuut lang
 • Lengte: van 1 minuut tot 1:59 minuten.
 • XL: meer dan 2 minuten lang.

Elk gecreëerd niveau heeft een uniek ID en het ideaal is om ze in mappen te bestellen. U kunt ook tot 80.000 verschillende objecten creëren en hun functionaliteit of beweging bewerken. Niveaus met minder dan 100 aangemaakte objecten worden verwijderd.

Wie heeft Geometry Dash gemaakt
?
Het originele spel is gemaakt door de Zweedse ontwikkelaar Robert Topala, in de Geometry Dash wereld bekend als RobTop. Het werd later ontwikkeld door het onafhankelijke bedrijf RobTop Games en werd in 2013 uitgebracht voor mobiele apparaten. Een jaar later werd het ook gepubliceerd op het digitale distributieplatform Steam. De ontwikkeling ervan duurde vier maanden en het werd oorspronkelijk The Impossible Game genoemd. Volgens RobTop is het spel geïnspireerd op titels als: Super Mario Bros, Bit.Trip, Super meat Boy, Flappy Bird of Clash Royale.

Wees geduldig, kies je karakter en probeer alle niveaus te halen in zo weinig mogelijk pogingen.

Hoe speel je Geometry Dash?

In Geometry Dash Online heb je alle macht in een klik op een knop. Je bestuurt een vierkant personage dat voortdurend door een level rent in de stijl van klassieke platformspellen. Op je weg verschijnen tal van obstakels, valpartijen, sprongen en vallen die je op het juiste moment moet springen om je race naar het doel te kunnen voortzetten. Synchronisatie en ritme zullen de sleutel zijn in dit avontuur.

Hoe win je in Geometry Dash?

Ben je in het begin al gecrasht? Maak je geen zorgen, je karakter zal vele malen sterven voordat je een level haalt. Een klein scorebord houdt het aantal pogingen bij dat je nodig had om het doel van elk level te bereiken. De sleutel tot alles zal zijn om je frustratie te beheersen, geduldig en consequent te zijn. Vertel ons in de commentaren hoe vaak je stierf voor je elk level kon uitspelen.

Hoe maak ik een level in Geometry Dash?

Spelers kunnen levels van verschillende lengtes maken en ze uploaden zodat iedereen ze kan spelen. Deze niveaus zijn ingedeeld in vijf niveaus op basis van lengte:

 • Tiny: met een duur van minder dan 10''.
 • Kort: van 10'' tot 29'' lang.
 • Medium: van 30'' tot minder dan een minuut lang.
 • Lang: van 1 minuut tot 1:59 minuten lang.
 • XL: meer dan twee minuten lang.

Geometry Dash is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
 • SKIP

Minitorneos, chat & make friends

Tags