Gunship Battle: Crypto Conflict

Gunship Battle: Crypto Conflict

118,499 Speelt

Vind het leuk
2.9 - 62 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Gunship Battle: Crypto Conflict?

Gunship Battle: Crypto Conflict is een Play-To-Earn strategiespel voor PC en mobiele iOS en Android gebaseerd op de populaire Gunship Battle franchise met miljoenen downloads wereldwijd.

In Gunship Battle: Crypto Conflict vechten we met onze bataljons in strategische oorlogsspellen met behulp van Blockchain-technologie. Speel, vecht en win om enorme winsten te verdienen op basis van je speeluren en je overwinningen.

Waar gaat Gunship Battle: Crypto Conflict over?

Gunship Battle: Crypto Conflict is een oorlogsspel waarin we ons eigen leger over zee en door de lucht aanvoeren tegen vijandelijke legers door middel van uitdagende strategiespellen.

In de nabije toekomst is de opwarming van de aarde sterker geworden dan alle voorspellingen. Als gevolg van de stijging van het zee- en oceaanpeil hebben zich overal ter wereld massale volksverhuizingen voorgedaan, die grote internationale conflicten hebben veroorzaakt die tot een derde wereldoorlog kunnen leiden.

Na de val van de oude wereldorde blijft u achter met één schip, zijn bemanning en een onbewoond eiland. Geconfronteerd met de dreigende nucleaire dreiging van nieuwe wereldmachten, zul je je moed moeten verzamelen en je dominantie over zee en door de lucht moeten uitbreiden om de wereld te beschermen tegen Armada, de nieuwe werelddreiging, en te streven naar wereldvrede.

Welke oorlogseenheden biedt het spel?

Gunship Battle: Crypto Conflict bevat drie soorten vliegdekschepen en drie modellen gevechtsvliegtuigen:

Drager

 • Kuznetsov: vliegdekschip ontworpen om jachtvliegtuigen te lanceren vanaf een springschans en een grote hoeveelheid munitie te vervoeren.
 • Vliegdekschip met afzonderlijke bruggen voor navigatie en vluchtleiding met een bereik tot 10.000 zeemijl.
 • Nimitz: groot, door kernenergie aangedreven vliegdekschip dat veel jets en AFV's kan vervoeren; de kosten van onderhoud en modernisering zijn echter hoog.

Gevechtsvliegtuigen

 • RF-M: Gevechtsjager met evenwichtige luchtafweer-, scheepsafweer- en grondvuurkarakteristieken, hoewel zijn snelheid onder het gemiddelde ligt.
 • EF2000: elite gevechtsvliegtuig dat supersonisch kan vliegen. Het biedt een grote mobiliteit en zorgt voor superieure prestaties in de lucht.
 • Desert F-16 FF: Verbeterde versie van het F-16 FF-model met grotere brandstoftanks en sensor- en radarupgrades. Zijn vuurkracht is ook superieur aan het vorige model.

Wat is het business model van het spel?

Gunship Battle: Crypto Conflict baseert zijn economie op TITANIUM, de eigen munteenheid van het spel. TITANIUM is de belangrijkste grondstof die nodig is om toegang tot het spel te krijgen en elke transactie te voltooien, van het upgraden van vliegtuigen tot het verhandelen van blauwdrukken, evenals het uitvoeren van onderzoek en vele andere acties.

Alle spelers kunnen TITANIUM verwerven door dagelijkse missies te voltooien of door grondstoffen te winnen op verschillende eilanden.

Bovendien kunt u TITANIUM inruilen voor MILICO, de NFT-activa van het spel, en vice versa. MILICO is een cryptografische munt gebaseerd op Blockchain die zonder beperkingen kan worden gekocht of uitgewisseld.

MILICO is een token dat TITANIUM met de echte wereld verbindt. Het heeft een duidelijke en gedefinieerde intrinsieke waarde.

Doe nu mee aan Gunship Battle: Crypto Conflict en voer het bevel over oorlogseenheden van je eigen leger om je domein uit te breiden en wereldvrede te bereiken. Speel, vecht en win om enorme winsten te behalen.

Gunship Battle: Crypto Conflict is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Gunship Battle: Crypto Conflict?

 1. Clash of Coins
 2. Conflict of Nations
 3. Stickman Army Team Battle
 4. Call of War
 5. Iron Order 1919

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Gunship Battle: Crypto Conflict?

 1. One Gun 2: Stickman
 2. Roblox: Draw your Sword
 3. Grot
 4. Devil Dash
 5. Hole Battle Arena

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals Gunship Battle: Crypto Conflict?

 1. Geometry Dash
 2. Bloxd.io
 3. Super Mario Bros.
 4. Super Mario World Online
 5. Brawl Stars