Light⚡Nite

Light⚡Nite

-

14,414 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 15 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Light⚡Nite?

LightNite is een multiplayer Battle-Royale spel met geïntegreerde Bitcoin beloningen. Spelers besturen hun avatar in real time en strijden in strijdarena's voor geweldige beloningen, dit alles onder een minimalistisch cartoonontwerp.

Hoe verdien je Bitcoin door te spelen?

In LightNite kunnen spelers tijdens het spelen op Bitcoin-gebaseerde beloningen verdienen, waarmee ze hun uren aan gameplay te gelde maken via een nieuw niveau van interactie dat nog nooit eerder is vertoond. In de LightNite Arena kun je direct Bitcoin verdienen met de buit die je tegenstanders achterlaten als ze je uitschakelen.

Alle items in het spel hebben een reële waarde en het zal aan de speler zijn om ze te consumeren of te verhandelen via het Lightning Network. Het spel is gebaseerd op een eigen freemium-ecosysteem met een circulair-economiemodel dat gepaard gaat met een eigen marktplaats om aanpassingsvoorwerpen te kopen en te verkopen.

Hoe begin je LightNite te spelen?

Om LightNite te kunnen spelen moet je de Elixir launcher downloaden via de officiële website; eenmaal binnen, klik je op Download bovenaan het scherm om het Elixir spelplatform te installeren.

Zodra u Elixir hebt geïnstalleerd, kunt u inloggen om toegang te krijgen tot het op NFT gebaseerde spel- en handelsplatform.

Om LightNite te downloaden gaat u naar Bibliotheek - Mijn spelletjes en klikt u op Downloaden. Eenmaal geïnstalleerd, klik op Spelen om te beginnen met spelen en verdien geweldige Bitcoin beloningen.

Hoe speel ik LightNite?

In tegenstelling tot andere meer statische blockchain-spellen met weinig interactiviteit en meer speculatie, biedt LightNite een veel dynamischere en directere spelervaring, waarbij de speler actief deelneemt aan het verdienen van Bitcoin als beloning. Daartoe biedt LightNite tot vier verschillende spelmodi:

 • COVID-19 Survival: Vecht tegen de verspreiding van gigantische virussen over een kaart met verschillende infectieplaatsen; je wint als je de verschillende infectiekernen in minder tijd dan de toegewezen tijd vernietigt.
 • Multiplayer Deathmatch: 5-minuten durende wedstrijden voor maximaal 8 spelers in een free-for-all gevechtsarena. Als de speler dood gaat, respawnt hij op een andere willekeurige locatie; de speler met de hoogste score wint de wedstrijd.
 • Battle-Royale: Een puur Battle-Royale speltype waarin de speler tegen elkaar strijdt tot er nog maar één speler over is. Maakt wedstrijden voor 1, 2 en 4 spelers mogelijk.
 • Arena: Een multiplayermodus waarin gebruikers de kenmerken van elke wedstrijd bepalen aan de hand van het niveau van de spelers en de waarde van de voorwerpen die ze uitrusten. Als een speler sterft laat hij zijn voorwerpen vallen; de andere tegenstanders moeten beslissen of ze het risico nemen ze op te rapen of wachten tot anderen dat doen en proberen ze uit te schakelen.

Welke evenementen biedt LightNite aan?

Naast de spelmodi biedt LightNite ook drie soorten evenementen die om de zoveel tijd plaatsvinden:

 • Competities: Toernooien of competities die voor iedereen toegankelijk zijn en de kans bieden om meer bitcoins te krijgen of NFT's te winnen.
 • Weggevertjes: Sommige bitcoins zullen op de kaart worden verstopt en spelers moeten zo snel mogelijk ontdekken waar ze zijn.
 • Flash modes: creatieve spelmodi zoals een waarin spelers bitcoins verdienen door tegenstanders neer te schieten en, op hun beurt, bitcoins verliezen als ze neergeschoten worden.

Welke artikelen kunnen in de winkel worden gekocht?

De LightNite winkel biedt vier basissoorten artikelen aan:

 • Karakterskins: Assortiment skins voor karakters.
 • Uitrusting: uitrustingsstukken die alleen het cosmetische gedeelte beïnvloeden.
 • Hoverboards: Mogelijkheid om uit de lucht te vallen wanneer het spel begint.
 • Wapens: In-game wapens zoals pistolen, zwaarden, shotguns en meer.

Aanbod van activa en tokenisatie

Elk type voorwerp behoort tot een zeldzaamheidscategorie die bepalend is voor het aanbod ervan in het spel:

 • Legendarisch: 1 eenheid.
 • Zeldzaam: Maximale voorraad van 100 eenheden.
 • Premie: maximale levering van 500 eenheden.
 • Normaal: onbeperkt aanbod.

Alle LightNite-artikelen worden getokeniseerd met behulp van de Bitcoin-blockchain, zodat de beperkte eenheden van een artikel echt zijn en niet kunnen worden gewijzigd. Dit kenmerk is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van het spel, omdat het een veilige en betrouwbare interne markt voor alle spelers mogelijk maakt.

Toegang tot Elixir's Bitcoin NFT marktplaats

LightNite gebruikt de Bitcoin NFT-marktplaats van het Elixir-platform om eerlijk spel te garanderen en ervoor te zorgen dat niemand parameters in zijn voordeel kan wijzigen.

Sluit je nu aan bij de competitieve wereld van LightNite en begin winst te maken voor jezelf door je actieve wedstrijden tegen andere spelers.

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays