Pistoolspellen

Ben je een cowboy die achter bandieten aanzit, of een personage uit een post-apocalyptische wereld? Ben je een scherpschutter? Vergeet je pistool niet om de baas te zijn in onze online pistoolspellen. Richt... Schiet op... vuur!

Meest gespeeld Pistoolspellen

Pistoolspellen

Pistoolspellen gegevens

Zoek niet naar meer wapenspellen: in Minispelletjes hebben we het beste! Tart alle mogelijke wetten en overleef de meest opwindende schietpartijen. Kies je pistool en denk geen twee keer na. Ben je een goed schot? Daag andere spelers uit in onze multiplayer gun games. Andere onverschrokken spelers wachten op het juiste moment, dus houd een oogje in het zeil en laat ze je niet zien.
Online gun games leiden niet tot verveling - let op en test je doel! Laat de kogel je niet te grazen nemen in onze schietspellen.
Onder de meest gespeelde online gun games van de Minispelletjes gemeenschap vind je Hitstick 5, Divine Intervention, Gun Blood, Hellvolution, Gangster War, en Counter Force onder vele anderen. U kunt een veelvoud aan wapens uitproberen, en uw doel trainen vanuit de ondergrondse, of bij daglicht shoot-outs, in het Wilde Westen, of in een denkbeeldige stad.(día) Probeer alle varianten van de beste pistool en wapen games: Schietspellen, sniper games, machinegeweer games en allerlei games waar de kogels de hoofdrolspelers zijn
Of je nu achter bandieten aanzit in het verre westen, of er zijn vijanden klaar om je stad te vernietigen in een post-apocalyptische wereld, of je moet je doel trainen de wapenspellen zijn pure adrenaline.
Teken en test een veelheid aan vuurwapens, van machinegeweren, revolvers, automatische en halfautomatische pistolen, en meer. Controleer of ze geladen zijn, pak je kogels en begin te spelen! Mis niet de beste selectie van schutterij spelletjes en neem de sluipschutter in je op.
De meest angstaanjagende gangsters, cowboys, krijgers, infiltranten, sheriffs, geheim agenten en wapenspecialisten wachten op je in Minispelletjes. Teken je pistool en val je vijand aan, doe onderzoek en geniet van alle actie die pistoolspellen met zich meebrengen. Van 3d gun game graphics, tot retro esthetiek, alle schietmodi en games zijn hier. Online schietspellen hebben ook vele spelmodi: eerstepersoonsweergave, oorlogsscenario's of fantasiesituaties, terroristische vijanden of ondoden, buitenaardse wezens, futuristische steden, wraakverhalen of onwaarschijnlijke plaatsen, je kiest voor de spelmodus. beleef duizenden avonturen met Minispelletjes en laat je niet in de steek!